LEC: Több bombameglepetés is volt Csacsiék tegnapi meccsén

LEC: Több bombameglepetés is volt Csacsiék tegnapi meccsén

A 13. meccsnap két váratlan eredményéből az egyiket Vizicsacsiék szállították.

Elképesztően nehéz helyzetbe hozta magát az Astralis, miután néhány rossz döntés miatt elveszítettek egy nagyon fontos csapatharcot az SK Gaming ellen, ami a hetedik vereségüket eredményezte a 2022-es LEC nyári alapszakaszában. Teher alatt nő a pálma, tartja a mondás, amely tökéletesen ráillett Csacsiék tegnapi formájára. Hiába erősebb papíron jóval a Rogue, ebből semmi sem látszódott az Idézők szurdokában. A dánok jöttek, láttak és feltörölték a padlót Larssenékkel, így továbbra is ott loholnak a Misfits Gaming nyomában, akik jelenleg a playoffot érő helyezések utolsójának birtokosai a G2 Esportsszal együtt.

Astralis vs Rogue (1-0)

Az első nagy meglepetés már a draft során megérkezett, ugyanis JeongHoon és az edzői csapat közös döntése alapján Bard érkezett a koreai támogató kezei közé. A másik érdekes döntés Taliyah átengedése volt Larssennek, a sziklákat dobáló lány elképesztően magas győzelmi aránnyal rendelkezik annak ellenére, hogy a svéd zseni kettőből kétszer veszített vele. Lehet tudták AoDék, hogy a Rogue nem tudja kihasználni a mágusban rejlő erőt, ezért nem is gondolkodtak azon, hogy Dajornak elhozzák első választással.

A mérkőzésen végig az Astralis akarata érvényesült, Odoamnét többször elkapták izolált szituációban, de hasonlóan rájárt a rúd Malrangra is. Főleg Xerxe és JeongHoon emelhető ki erről a mérkőzésről, utóbbi meg is kapta a nézőktől az MVP-díjat. Vizicsacsi ismét Gangplankkel brillírozott, a kalózzal már három meccset nyert meg egyetlen vereség mellett. Kifejezetten jó látni, hogy megtalálta a magyar legenda azt a karaktert, amelyet még betegen is tud úgy forgatni, hogy az problémát okozzon az ellenfeleknek.

A dán együttesnek van hat napja, hogy regenerálódjanak és felkészüljenek a következő hétvége két összecsapására. Az utolsó előtti héten Vizicsacsiékra a Zanzarah-val eddig hibátlan Misfits Gaming és a G2-t tönkreverő Team Vitality vár. Főleg a MSF elleni meccset kéne megnyerni valamilyen módon az Astralisnak, ugyanis ők, valamint a G2 Esports jelenleg a legnagyobb riválisuk a versenyfutásban. Még kilenc csapatnak van esélye bejutni a playoffba, a Team BDS biztosan nem lesz ott a top 6-ban. LIMIT érkezésével sem sikerült megváltani a világot, a Fnatic nem adott esélyt a sereghajtónak tegnap.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!



Szerinted melyik csapat marad le még biztosan a playoffról?