Préda, Andor, Groot, igazi ínyenc premierekkel jön az augusztus a Disney+-ra

Préda, Andor, Groot, igazi ínyenc premierekkel jön az augusztus a Disney+-ra

A nyár utolsó hónapja ezen a platformon is felpezsdíti a moziélményt mindenki otthonában.

Nagyon belehúzott a Disney+ és ez csak nekünk, rajongóknak és nézőknek jó. A júliusi startot követően már volt számos érdekes bejelentése a streamingplatformnak, az egyik legjobb infó például az volt, hogy legalább öt Pókember filmet is náluk lehet megtekinteni. Ez pedig még csak a kezdet, hiszen augusztusban is számos premiernek örülhetnek az előfizetők. A nyár utolsó hónapja olyan címeket tartogat, melyre biztosan sokan lesznek kíváncsiak. Kezdjük ott, hogy jön a Préda és az alkotásban felbukkanó Predator tiszteletére mindegyik Ragadozó film felkerült a kínálatba. Visszatér sorozat formájában az egyik Star Wars történet főszereplője, Cassian Andor is. Ha pedig ez még nem lenne elég, akkor az animációs filmek szerelmeseinek is kedveskedik a Disney+. Lássuk milyen exkluzív tartalommal készült a platform augusztusra:

Lightyear

  • premier: Augusztus 3.

A Disney és a Pixar animációs sci-fi akció-kalandfilmje, Buzz Lightyear eredettörténete. A hősé, aki a játékot ihlette. A „Lightyear” a legendás űrjárőr intergalaktikus kalandjait mutatja be, törekvő újoncai, Izzy, Mo és Darby, valamint a robot, Sox társaságában.

Préda (Prey, 16+)

  • premier: Augusztus 5.

A „Préda” című akció-thriller a „Ragadozó” sorozat legújabb része, ami 300 évvel ezelőtt játszódik a komancs nemzet területén. Egy fiatal nő, Naru, egy vad és képzett harcos elmondatlan történetét meséli el, aki a Nagy-síkságot egykoron bejáró legnagyobb vadászok között nevelkedett. Amikor veszély fenyegeti a táborát, elindul, hogy megvédje a népét.

Lego Star Wars: Nyári vakáció (Lego Star Wars: Summer Vacation)

  • premier: Augusztus 5.

Finn meglepetésvakációt szervezett a barátainak a Halycon galaktikus csillagcirkálójára. Sajnos azonban nem lehet együtt a többiekkel, ahogy azt szerette volna. Szomorú magányában találkozik három szellemmel – Obi-Wan Kenobival, Anakin Skywalkerrel és Leia hercegnővel –, akik megosztják vele egy-egy félresikerült vakációjuk tanulságos történetét.

Én vagyok Groot (I am Groot)

  • premier: Augusztus 10.

Ettől a komisz kisgyerektől nem lehet megvédeni a galaxist! Készülj fel arra, hogy bébi Groot saját sorozatának lesz a főhőse. A csillagok között fedezi fel gyermekkorának legcsodálatosabb napjait és legnagyobb bajkeveréseit is.

Amazon: Ügyvéd (She-Hulk: Attorney at Law)

  • premier: Augusztus 17.

Az Amazon, azaz Jennifer Walters (Tatiana Maslany) – a szuperhősök jogi ügyeire specializálódott ügyvéd – egy egyedülálló, 30-as éveiben járó nő bonyolult mindennapjait éli. Ráadásul mindeközben egy 180 centis, zöld, szupererővel rendelkező Hulk is.

Andor

  • premier: Szeptember 21. (eltolták augusztus 31-ről)

Az Andor sorozat a Star Wars-galaxis új perspektíváját tárja fel Cassian Andor útjára összpontosítva, amely során közösen fedezhetitek fel, hogy a hős milyen változásokon megy keresztül. A sorozat a Birodalom ellen fellángoló lázadás történetét tárja fel, és azt, hogy az emberek és bolygók hogyan állnak be a harcba. Egy igazi lázadó hős nem mindennapi kalandjai, melyet nem érdemes kihagyni.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!