Előzetest kapott a Disney+ Cars spin-off sorozata és kiderült a premier is

Tudjuk ki lesz a sorozat főszereplője és a fő sztoriszálról is lehullott a lepel.

A Disney és a Pixar újabb kooperációjából megvalósul egy újabb remek projekt, szeptember 8-án jön a Cars spin-off sorozatának, a Cars on the Road premierje. Ennek apropóján kiadott a streamingszolgáltató egy egy remek kedvcsináló előzetest is.

A Cars franchise eddig megélt már három animációs mozifilmet, először a nézők a kisautókkal 2006-ban találkozhattak, azóta pedig olyan népszerűvé váltak, hogy elérkezettnek látták az időt egy sorozat megalkotásához is. A spinoff Villám McQueen versenyzői karrierjét követi nyomon, de feltűnik mellette majd Mater, hogy elinduljanak Radiator Springsből kelet felé és találkozzanak Mater nővérével. Owen Wilson és Daniel Lawrence Whitney (Larry, a kábeles fickó, egy ismert amerikai stand-up komikus) szólaltatták meg a karaktereket a filmekben, de újfent visszatérnek, hogy megismételjék szerepüket az animációs sorozatban.

Steve Purcell rendező a következőket mondta a sorozatról:

„Mint minden igazi országúti utazás, itt is minden nap egy új minikalandot hoz magával váratlan fordulatokkal, miközben Villám McQueen és Mater keresztülszeli az országot.”

A Cars on the Road producere Marc Sondheimer. Steve Purcell mellett pedig Bobby Podesta és Brian Fee felel még az egyes epizódok rendezéséért, a zenéket pedig Jake Monaco komponálta.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!