LoL: Négy képességét is megváltoztatják a Zauni őrültnek

LoL: Négy képességét is megváltoztatják a Zauni őrültnek

Komolyabb változtatásokat kap a 2021-ben teljes átalakításon átesett tank.

A Riot Games nem sorolta fel a következő patchben érintett hősök között Dr. Mundót, ettől függetlenül a PBE-n, a LoL hivatalos teszt szerverén élesítették a változtatásokat, amelyek komoly változásokat hozhatnak a karakter életében. Ha az eddigi tapasztalatokból indultok ki, akkor számíthattok arra, hogy a jövő héten élesedő 12.15-ös LoL-patchben ott lesz majd Mundo, mint egyszerre buffolt és nerfelt hős. A League of Legends egyik legtankosabb bajnokának négy képességét módosították.

12.15-ös LoL-frissítésre Dr. Mundo mini-rework tervek

Adnak is, meg el is vesznek a hőstől, így talán megérkezhet majd a kompetitív metába, ahol jelenleg semmi keresnivalója nincs. A topligák nyári szezonjaiban eddig egyetlen egyszer választották ki Mundót, akkor is egy Senna oldalán. Olleh, a Golden Guardians támogatója a Team SoloMid ellen diadalmaskodott a tankkal.

Goes Where He Pleases (passzív)

  • 7% aktuális HP-t veszített és 8% max HP-t kapott eddig a hős, ezt alakítják úgy, hogy 3% aktuális HP-t veszít és 4% max HP-t kap
  • Maximális életerő visszatöltése 0,8-1,6% max HP minden 5 másodpercben (1-18-as szinten) volt eddig, ez változik 0,5-2,25% max HP minden 5 másodpercre (1-18-as szinten), de nem lineárisan, vagyis 11-es szinten lesz nagyjából az új egyenlő a régivel

Heart Zapper (W)

  • Azonnal megkapja a szürke HP felét, függetlenül attól, hogy eltalál-e ellenséget

Blunt Force Trauma (E)

  • Bónusz AD 15/20/25/30/35/ + 25/30/35/40/45 a hiányzó HP alapján volt eddig, ez változik 4% max HP-ra
  • Eltávolítva: Azonnal megöli a kicsi dzsungeles szörnyeket
  • Szörnyekre a sebzés 200%-ról 250%-ra növekedik

Maximum Dosage (R)

  • Eltávolítva: Bónusz AD
  • Hiányzó életerő max HP-ként 8/11,5/15%-ról 15/20/25%-ra növekedik

Továbbra is az életerő növelésével lesz erősebb a karakter, viszont a korai szakaszban veszít az AD-jából. Első szinteken nem igazán éri meg majd vele harcokba belebonyolódni, mert nem lesz elég sebzése a cserék megnyeréséhez. Így adja magát, hogy főleg dzsungelben lehet majd használni, ahogy arra a korábbi években volt már több példa is. Egyelőre még nagyon kísérleti fázisban vannak a fenti változtatások, nem garantálja semmi, hogy tényleg ebben a formában élesednek majd a szervereken. Ha ez mégis megtörténik, akkor már a 12.15-ös LoL-patchben akár találkozhattok a régi-új Dr. Mundóval.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!



Szerinted melyik szerepkörben a legjobb most Dr. Mundo?

League of Legends - MSI: Kinek fog kedvezni az új patch?

Nagy ugrás vár ránk a tavaszi döntőkről az MSI-ra, két frissítés is érkezett mióta nem láttuk kedvenc csapatainkat. Nézzük kinek kedvez és ki veszítheti a legnagyobbat a 14.7 és 14.8-as patcheken.

League of Legends - Indul az MSI visszaszámlálás!

Nyakunkon a 2024-es League of Legends Mid-Season Invitational, a csapatok és mi is már tűkön ülve várjuk, hogy megkezdődjön az év első nemzetközi bajnoksága.