LoL: Nem bug, hanem feature, avagy már megint a Riot Gamest támadják

LoL: Nem bug, hanem feature, avagy már megint a Riot Gamest támadják

Egy új funkciót hozott a 12.14-es LoL-frissítés, ami nem igazán nyerte le a közösség tetszését.

A 12.14-es LoL-patchben kifejezetten nagy változások érkeztek az Idézők szurdokába, azonban az elmúlt órákban nem a hősöket, tárgyakat és sárkányokat érintő nerfek és buffok mozgatták meg a közösséget, hanem egy olyan bugnak tűnő feature, ami a kliensben okoz anomáliákat. A probléma azokkal a tokenekkel van, amelyek a Kihívásokkal érkeztek. Ezeknek a karikáknak, valamint a bennük lévő feliratnak tulajdonképpen nincs érdemi funkciója, flexelni lehet vele saját magad és a többi játékos előtt. Riot Games programozóinak köszönhetően egy mozdulattal már nem lehet ezeket a tokeneket eltűntetni, ha akarjátok, csak lecserélhetitek egy másikra. Ez az a probléma, amely megint elérte a közösségnél, hogy valamiért ismét lehet támadni a fejlesztőket.

De akkor mi a megoldás a token-problémára?

Ha hozzám hasonlóan feleslegesnek érzitek azt, hogy a profilotokon minden kis színes-szagos dolog ott legyen, akkor van megoldás arra, hogy a véletlen vagy direkt kiválasztott tokenek helyét újra felszabadítsátok.

Egy LCU explorer, valamint egy Postman nevű harmadik féltől származó programra van ehhez szükség. A telepítés után néhány lépésben megoldható az, amelyet a Riot Games szándékosan távolított el a kliensből. Utóbbi "fejlesztés" azért tekinthető ténynek, mert egy support megerősítette ezt hivatalos válaszában. Vagyis, a Riot elvette a játékosoknak azt a jogát, hogy szabadon dönthessenek arról, szeretnének-e megszabadulni a tokenjeiktől. Mindenképpen érdekes döntés ez, amely az egyik idéző szerint a „legostobább és leghaszontalanabb változtatás a kliensben”.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!



Neked vannak beállított tokenjeid?