LEC: Nincsenek 100%-os állapotban Csacsiék, pedig a tét egyre nagyobb

LEC: Nincsenek 100%-os állapotban Csacsiék, pedig a tét egyre nagyobb

A magyar LoL-legenda megosztotta péntek délben hogy bár jobban van, még mindig nem érzi magát teljesen egészségesnek.

A 2022-es LEC nyári alapszakaszának egyik legfontosabb Bo1-es összecsapására készülhetett az Astralis a Misfits Gaming ellen. A rájátszásért folytatott küzdelemben mindkét együttesnek kulcsfontosságú volt megszerezni ezt a győzelmet, azonban csak egyikőjük örülhetett a végén, mivel a League of Legendsben még mindig nincs döntetlen. A játék képe alapján sajnos nem volt egy súlycsoportban a két ötös, egy hatalmas pofont adtak Zanzarah-ék Vizicsacsikéknak. Innentől legalább három összecsapást be kell húznia a dánoknak a maradék négyből, ha szeretnének odaérni a kieséses szakaszba.

Misfits Gaming vs Astralis (1-0)

Gyakorlatilag az első percektől kezdődően magához ragadta az irányítást az elmúlt hétvége legjobb korai szakaszos teljesítményével rendelkező csapata. A Misfits ellentmondást nem tűrően kereste a konfliktusokat, amelyekből rendre jobban jöttek ki. Kétszer pusztította el Irrelevant Sejuanija a Csacsi által irányított Gnart, Kobbe és JeongHoon farmelőnyön kívül nem tudta kihasználni a Draven + Pyke kombóban rejlő lehetőségeket, Zanzarah meg azt csinált a Szurdokban, amit csak akart. Ezek a Poppy dzsungelezések remekül működnek az orosz idézőnél, lehet érdemes lenne a jövőbeli ellenfeleknek tiltani tőle... 

Az Astralis a tabellán egy helyet hátracsúszott, a nyolcadik pozícióból várhatja a folytatást. Csacsiékra a mai nap az a Team Vitality vár, amelyik remek formában van, utóbbi négy összecsapásból mindig győztesen került ki. A bravúrhoz sokkal jobb draft, valamint még jobb játék kell, de a LoL-ban nincs lehetetlen. Mindenképpen nézzétek a mai meccseket is magyar nyelven a lolesports.com oldalán, az esport2tv Twitch-csatornán, az Esport1.hu-n és az Esport1 YouTube-on!

LEC 2022 Summer Split - 15. nap menetrendje

17:00-tól AST vs VIT

18:00-tól BDS vs XL

19:00-tól MSF vs MAD

20:00-tól SK vs RGE

21:00-tól FNC vs G2

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!



Szerinted a Team Vitalityt legyőzik Csacsiék ma?