Ewan McGregor szívesen folytatná az Obi-Wan Kenobi sorozatot

Ewan McGregor szívesen folytatná az Obi-Wan Kenobi sorozatot

A színész nemrég egy közönségtalálkozón beszélt az esetleges második évadról. 

Több millió Star Wars rajongó álma vált valóra pár hónappal ezelőtt, amikor a Disney+ elkezdte vetíteni az évek óta várt Obi-Wan Kenobi sorozatot. Az alkotásban ezúttal is a skót színész, Ewan McGregor öltötte magára, plusz Hayden Christensen is visszatért Darth Vaderként. Ha nem láttátok még a sorozatot, az alábbi cikket ajánlanánk figyelmetekbe!

Habár a kritikusok és a rajongók nagy része sem volt feltétlenül elájulva a sorozattól, azért elég sokan látták ahhoz, hogy sikeresnek mondható legyen a dolog, így felvetődött a kérdés, lesz-e második évad? Nos, alapból a Disney egy évadra tervezett, később azonban óvatosan sugallták, hogy lehet szó a folytatásról, hivatalosan azonban nem mondtak ki semmit. A főszereplőt alakító McGregort is megkérdezték a témával kapcsolatban egy nemrég tartott közönségtalálkozón, ahol válaszként úgy fogalmazott, hogy ő benne lenne, de hivatalos felkérést még nem kapott a Disney részéről. 

A színész mindemellett kifejtette, hogy véleménye szerint a készítők csak az időt húzzák, ami arra enged következtetni, hogy valami csak alakul a háttérben. A Disney egyébként valószínűleg nem is szeretné elengedni az aranytojást tojó tyúkot, hiszen a széria a streaming platform legjobb startját produkálta és a többi Star Wars tartalommal együtt erősen hozzájárul ahhoz, hogy kezdik beérni a piacvezető Netflixet. Akárhogy is legyen, mi szívesen megnéznénk egy új évadot az Obi-Wan Kenobiból, ti is így vagytok ezzel? 

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!