Valakinek semmi sem drága: hihetetlen összegért kelt el egy klasszikus videojáték

Valakinek semmi sem drága: hihetetlen összegért kelt el egy klasszikus videojáték

Akadnak emberek, akiknek nem számít a pénz, ha kedvenceikről van szó – a Zelda-sorozat egyik példányánál pont erre láthattunk példát.

Az emberek természetükből adódóan mindig szerettek gyűjtögetni. Van aki lepkéket, mások bélyeget, az évek során pedig eljutottunk oda, hogy mindenféle különlegességgel lehet kereskedni. Óriási üzletté vált, mivel ritka darabok őrült összegekért kelnek el. Sok ilyen tárgy már befektetésként is működik, mert egyediségéből adódóan az értéke folyamatosan nő. A ritkaság természetesen mindig nagy érték ilyen körökben, és ahhoz, hogy ilyenhez jussanak, fanatikusok szinte bármilyen mennyiségű pénzt megadnak.

Így járt az a szerencsés ember is, aki egy olyan bontatlan The Legend of Zelda példányt vásárolt, amelyből ez az egyetlen ismert darab. Emiatt még dollárban kifejezve is óriási összeget fizetett, de ha forintban gondolunk bele....Sok mindent lehetne ennyi pénzből venni. Azt, hogy pontosan mennyibe került, és miért különleges, a PC Guru cikkében elolvashatjátok:

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!