Sportból vadásszák az embereket Anya Taylor-Joy gasztrohorrojában

Sportból vadásszák az embereket Anya Taylor-Joy gasztrohorrojában

A The Menu címre keresztelt véresnek ígérkező alkotás november második felében kerül a mozikba. 

Az amerikai Anya Taylor-Joy karrierjét olyan filmekkel alapozta meg, mint a 2016-os Morgan, vagy M. Night Shyamalan Széttörve és Üveg című alkotása, a világhírnevet azonban a Netflixes Vezércsel sorozat főszerepének köszönheti. A fiatal színésznő azóta szinte szárnyal, megkapta például George Miller Mad Max előzményfilmjének, a Furiosa-nak a címszerepét, de ő adja a hangját a jövőre érkező Mario filmben a hercegnőnek is, legközelebb pedig a The Menu horror-komédiában találkozhatunk vele, Ralph Fiennes és Nicholas Hoult oldalán. 

A szóban forgó művel aposztrofálhatjuk amolyan gasztrohorrornak is, mivel a történet szerint a Taylor-Joy által alakított Margot és a Hoult játszotta Tyler egy szigetre utaznak, hogy részt vegyenek a molekuláris gasztronómia úttörőjének számító Slowik séf(Fiennes) exkluzív partiján. A buli persze kicsit máshogy alakul és a vendégek rájönnek, hogy az utolsó vacsorájukat szolgálják fel nekik, a helyzet pedig végképp elszabadul, amikor a vendéglátók egy szadista játék keretén belül egyesével kezdik el levadászni őket. Nem spoilereznénk tovább a storyból, ha kíváncsiak vagytok a filmre, nézzétek meg a nemrég debütált teljes értékű előzetest!

A látottak alapján elég izgalmasnak ígérkezik a projekt, plusz a sikerre garanciát jelenthet a rendező személye, Mark Mylod is, aki korábban olyan mesterművek felett bábáskodott, mint az amerikai Shameless, a Trónok harca ötödik évadának két epizódja, vagy az Ali G Indahouse film. Premier várhatóan november 18-án, plusz előreláthatólag itthon is szélesvásznon nézhetjük majd. Ti beültök majd a filmre, ha adják majd a hazai mozik? 

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!