LoL: Petek a dzsungelben, avagy 2023-ban ez a változtatás érkezhet a Szurdokba

LoL: Petek a dzsungelben, avagy 2023-ban ez a változtatás érkezhet a Szurdokba

Már most dolgoznak a Riotnál, hogy a következő League of Legends-szezon még izgalmasabb legyen.

Nagyon izgalmas újításokon kísérletezik a Riot Games, amelyek közül akár több is megérkezhet a 2023-as LoL-szezonban. A fókuszt ezúttal a dzsungelre helyezték a fejlesztők, ahol különböző kísérleteket folytatnak annak érdekében, hogy még izgalmasabbak legyenek a profi mérkőzések, de a "casual" szinten mozgó játékosok is megtalálják az örömüket a Szurdokban. A legfontosabb módosítás a kisállatok, avagy petek beemelése lehetne, de szerencsére nem csak ennyi rejtőzik a programozók tarsolyában.

Milyen változtatások érkezhetnek a 2023-as LoL-szezonban a dzsungelbe?

A Riot tisztában van azzal, hogy nem elvárható a legmagasabb szintű játékosoktól az, hogy több tucatnyi hőst rotáljanak folyamatosan a jungle-ben. Figyelni kell a tábortakarítási képességekre, az ösvényekre gyakorolt hatásra, a csapatharcokban betöltött szerepre és az egyéb feladatkörökre, amelyek komoly hatással vannak a mérkőzések kimenetelére. Jelenleg azt tesztelik a Ritonál, hogyan lehetne megkönnyíteni az erdészek életét, így még több új játékos sajátíthatná el ezt a szerepkört. Az tény, hogy messze a legnépszerűtlenebb posztnak számít a dzsungeles, azonban ez megváltozhat a jövőben, ha könnyebben elsajátíthatóvá teszi ezt a fejlesztőcsapat.

  • Extra segítséget kaphatnak a "jungle pathinghoz" a játékosok, könnyebb lesz a hatékony útvonalak megtalálása az erdőben
  • Változhat a dzsungelesek ideális tárgyválasztása a jelenlegihez képest
  • Kisállatok, avagy petek beemelése a LoL-ba

Utóbbiról egyelőre annyit tudni, hogy a hős mögött szalad majd egy kisállat (például egy farkas, mint a fenti képen), aki segít neki a táborok takarításában és a semleges célpontok megszerzésében. Hogy a farkas egészben bekebelezné a Baron Nashort az elég abszurdnak tűnik, de valamilyen módon hozzájárul majd az erősítések megszerzéséhez. Ha elég sokáig lohol a hős nyomában a pet, avagy aktívan részt vesz a dzsungelezésben, akkor idővel akkorára nő, hogy extra erősítéseket adjon a "gazdájának". Egyelőre ennyit tudni erről a kísérleti fázisban lévő újításról, de ahogy közeledik az előszezon, úgy lehet majd egyre többet megtudni az érkező módosításokról.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!



Te jungle mainnek mondod magad?

League of Legends - Vizicsacsi volt midese nyerte az EMEA Masters-t

Letarolta az EMEA Masters teljes mezőnyét Tristan Schrage és az Eintracht Spandau. A német alakulat midesét a League of Legends közösség valószínűleg inkább a játékos nevén ismeri, ő ugyanis nem más, mint PowerOfEvil, Vizicsacsi egykori középső ösvényese.