A Netflix zöld lámpát adott a Love, Death & Robots negyedik évadának

A Netflix zöld lámpát adott a Love, Death & Robots negyedik évadának

Habár a platform megnyirbálta az animációs projekteket, az aranytojást tojó tyúkot nem vágta le. 

2022 egyértelműen nem a Netflix éve lesz, ugyanis több mint 10 év után először vesztett előfizetőket, ráadásul több mint 1 milliót. A hír hallatára a cég részvényei a földbe álltak, plusz a fejesek elkezdtek ámokfutást rendezni a produkciók között, az animációs részleget például szinte a földdel tették egyenlővé. Furcsa lépés volt ez és a rajongók rögtön bepánikoltak és olyan sikerszériák miatt kezdtek el aggódni, mint például az Arcane vagy a Love, Death & Robots. Előbbi szerencsére nem mehet csak úgy a kukába a Riot Games miatt, utóbbi pedig egy rendkívül sikeres harmadik évadon van túl, a Jibaro epizód pélpául Emmy-díjat nyert a karakterdizájn kategóriában. 

A Love, Death & Robots esetleges folytatásának bejelentését epekedve várták a rajongók az elmúlt néhány hónapban, a Netflix azonban csak a minap erősítette meg, hogy zöld utat adott a projektnek. A hírt egyenesen a széria hivatalos Twitter oldala jelentette be, a rajongók pedig egyenesen megőrültek. 

Egyelőre nem tudni, hogy az új évad mikor jelenhet meg, viszont a mai trendeket nézve, egy 2024-es premierdátumot lőhetünk be, főleg ezekben a bizonytalan időkben. Bár benne van a pakliban, hogy a készítők fejében már a bejelentés előtt megvolt a negyedik felvonás, plusz ha csak ezúttal is 8 új epizódot kapunk, akkor akár már jövőre is debütálhatnak a részek. Ti egyébként örültök a hírnek? 

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!