Elkészítik az újabb Óz, a csodák csodája remake filmet, nagyon várjuk

Elkészítik az újabb Óz, a csodák csodája remake filmet, nagyon várjuk

Legutóbb 2013-ban dolgozták fel ezt a történetet, viszont most rögtön két ízben is új kalandot kapnak a rajongók.

Nem lehet azt mondani, hogy mostanában túl kreatív lenne Hollywood, nem csak a szuperhős dömping miatt, de egyébként sem igazán erőltetik meg magukat, hiszen időről-időre újra feldolgoznak egy régi alkotást és nem feltétlenül sikerülnek jól ezek a húzások. A rajongók persze nem feltétlenül örülnek ennek, de sok beleszólásuk nincs. Most az Óz, a csodák csodája történet került a középpontba, miután a Warner Bros. úgy döntött itt az idő ismét elővenni ezt a csodás kalandot, mintha már nem lenne elég adaptáció belőle. Nem szabad összetéveszteni ezt a produkciót a New Line Cinema ötletével, ugyanis ott is ezt a sztorit akarják újra elmesélni, bár azt még nem teljesen tudni, hogy ki milyen formában szeretné ezt megvalósítani.

Mindenesetre a Warner féle remake a Black-ish (Feketén Fehéren – nem összetévesztendő a 2004-es Wayans tesók által összehozott filmmel) alkotója, Kenya Barris kezei alatt készül el. Ő írja a forgatókönyvet és felügyeli majd a forgatásokat is. A New Line verzióját egyébként Nicole Kassell ("Watchmen") rendezi majd és alapvetően Dorothyról, valamint Óz rejtélyes világáról szól majd. Viszont a Barris féle változattal kapcsolatos minden konkrétumot titokban tartottak eddig.

A források szerint mindkét projekt L. Frank Baum, „The Wonderful Wizard of Oz” című könyvén alapul, amelyet az évek során többször is elmeséltek már. A leghíresebb feldolgozás az 1939-es klasszikus musical volt Judy Garland főszereplésével. Mielőtt azonban még nekivágna Barris az Óznak, befejezi első játékfilmjét, a „You People”-t a Netflix számára.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!