Hirdetés

Hideo Kojimát is lenyűgözte egy magyar rendező filmje

Most jutott el egy remek magyar alkotás Japánba, Hideo Kojima pedig azonnal megnézte, majd nagyon jó véleményt alkotott róla.

Hirdetés

Van némi kapcsolat a film és a Kojima nagyszabású, ámbár megosztó játéka, a Death Stranding között, talán ezért sem véletlen, hogy a megtekintése után bátran ajánlja mindenkinek a videójáték-producer.

Kezdjük ott, hogy minden jó érzés azt látni, ha egy honfitársunk nemzetközi sikereket ér el és ezáltal felfigyelnek az alkotására. Többen voltak már korábban is, akik Hollywoodban is meg tudták vetni a lábukat. Gondoljunk csak Antal Nimródra, akinek a Ragadozók filmet köszönhetjük vagy Mundruczó Kornélra (Pieces of a Woman), esetleg Rév Marcellre (Eufória). A mostani film kapcsán viszont Enyedi Ildikó nevét érdemes megemlíteni, a forgatókönyvíró-rendező korábban már olyan produkcióknál működött közre, mint a Terápia sorozat vagy az Arany Medve-díjas Testről és lélekről című film. Most viszont A feleségem történetével került a reflektorfénybe, miután Kojima elismerését fejezte ki a filmmel kapcsolatban. Ez a sztori a Füst Milán által elkészített regényén alapul, miközben a főszerepben azt a Léa Seydouxot láthatjuk, aki a Death Strandingben Fragile-ként jelent meg.

A film egyébként nem mostani, hiszen már a 2021-es Cannes-i Filmfesztiválon bemutatták, viszont Japánban csak most vált elérhetővé. Kojima pedig nem volt rest, rögtön meg is nézte, majd Twitteren megosztotta, hogy Ildikó alkotása és Léa játéka is nagyon tetszett neki és bátran ajánlja mindenkinek a megtekintését.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Nézd meg legújabb videónkat

Kövess Minket!Hirdetés

Esport1 Youtube: Iratkozz fel!

Hirdetés
Film és Sorozat - A középkori Japánba kalauzol minket az A sógun, kizárólag a Disney+ felületén

A James Clavell bestseller könyve alapján készült FX- „A sógun” itthon kizárólag a Disney+-on lesz elérhető 2024. február 27-től. A 10 részes minisorozatot Rachel Kondo és Justin Marks készítette, melyben olyan sztárok és producerek szerepelnek, mint Hiroyuki Sanada, Cosmo Jarvis and Anna Sawai, számos más kiemelkedő japán színész társaságában.

Hirdetés
Hirdetés

Közvetítések

Hirdetés