Videóban mutatják be hogyan működik a skill-fa a Gotham Knigthsban

Videóban mutatják be hogyan működik a skill-fa a Gotham Knigthsban

Részletes bemutató érkezett, hogy milyen módon lehet alakítani egy-egy hősünk játékstílusát.

Nem állítunk valótlanságot, ha Batmant jelöljük meg a DC univerzum egyik, ha nem a legnépszerűbb szereplőjének. Ezért is lesz fura, de egyben érdekes is, hogy a Gotham Knightsban a Denevérember halála utáni űrt mely hősök vagy védelmezők tudják betölteni. A WB Games Montréal erre több lehetőséget is ad, hiszen az új alkotásukban négy főszereplő kap helyet: Robin, Nightwing, Batgirl és Red Hood. Egyedül, de akár kooperatív módban is végig lehet tolni a történetet, ráadásul a legjobb hír, hogy különböző stílusú harcosokat lehet építeni a játék során.

Egy korábbi videóban már pedzegették, hogy a skill-fa révén mindenkit teljesen egyedi módon lehet buildelni, a mostani bemutató viszont már konkrétan felvázolja mire is gondoltak a fejlesztők.

„A skill-fán látható fő képességeket képességpontok megszerzése után lehet feloldani. A küldetéseket követően XP-t gyűjtenek a játékosok, szintet lépnek és néhány képességponttal gazdagodnak. A játékosok dönthetik el, hogy ezt hogyan használják fel.”

Persze mivel több főhőse is van a Gotham Knightsnak, így egyesek szinte biztosan kísérletezgetnek majd, hogy melyik illik a legjobban a játékstílusukhoz.

"Arra számítunk, hogy sok játékos elég gyorsan felismeri majd, hogy melyik hős jön neki be a legjobban. Nekivágnak aztán az egyikkel, majd sok időt és energiát fektetnek bele a szintezésébe, ennek ellenére van három másik hő is, így bármikor lehet úgy dönteni, hogy érdekes lenne egy másikat kipróbálni, de nem akarják ilyenkor az emberek, hogy a játékot kvázi előlről kéne kezdeni egy nullás karakterrel. Tehát karakterváltásnál az történik, hogy több képességpontod lesz, amit menüben el lehet költeni majd. Megnézhető az egész skill-fa és eldöntheti a játékos, hogy mely képességekhez szeretne hozzáférni.”

Íme a videó, ami egy picit jobban szemlélteti mindezt:

Annyit már azért elöljáróban elárulhatunk, hogy alapvetően azért különbözik majd egymástól a négy szuperhős. Batgirl az 1v1-ekre és a speciális hackelési technikára vagy a túlélésre fekteti a hangsúlyt, Nightwing egy igazi akrobata és komoly buffokat jelent co-op módban, Robin egy igazi settenkedő, de különleges kütyüi és csalijai megbolondítják az ellenfelet, Red Hood meg távolról csap le, de mivel ő a legnagyobb karakter négyük közül, a közelharc sem okoz majd neki gondot.

A játék hivatalos megjelenése egyébként október 25-én esedékes PC-re, Xbox Series X/S-re és PlayStation 5-re.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!