LEC: Összerakták a profi játékosok az

LEC: Összerakták a profi játékosok az "ideális csapatot", íme az ötösök

Az LEC-mezőnyből 16 profi állt a kamera elé, hogy elmondja, szerinte mi lenne az "ideális LEC-csapat".

Különleges kihívás elé állították Európa legrangosabb League of Legends-bajnokságának a játékosait. A feladat nem volt más, mint összerakni a jelenlegi LEC-játékosokból azt az ideális csapatot, amelyik szerintük a legjobban teljesítene. Természetesen a frissen kinevezett csapattulajdonosoknak be kellett tartaniuk néhány szabályt, ami megnehezítette a draftolást. Nem rakhattak be kettőnél több játékost egy csapatból, valamint nem rakhatták be csapattársaikat a képzeletbeli ötösbe. Ezeknek a megkötéseknek köszönhetően érdekes összeállítások születtek, azonban voltak olyan biztos párosok, akiket mindenki csak magasztalni tudott.

A legnépszerűbb mid-jungle duó, avagy Jankos és caPs még mindig elképesztő formában

A G2 Esports megnyerte az LEC 2022-es nyári alapszakaszát, így biztosan ott lesznek a 2022-es Worldsön. A rájátszásban számukra már csak egyetlen cél maradt, hogy megnyerjék a tavaszi után a nyári szezont is, így ismételten jó formában várhassák a következő világversenyt. Az elmúlt hetek sikereiből oroszlánrészt vállalt a Jankos-caPs duó, akik bár statisztikailag nem mindig teljesítettek tökéletesen, de az eredmények őket igazolják. A korai szakaszban bár szenvedett a G2 több meccsen is, de a 8. perctől összeszedték magukat, így érhettek oda a tabella élére.

  • Legtöbbet kiválasztott felső ösvényes: G2 BrokenBlade - 7
  • Legtöbbet kiválasztott dzsungeles: G2 Jankos - 8
  • Legtöbbet kiválasztott középső ösvényes: G2 caPs - 10
  • Legtöbbet kiválasztott lövész: FNC Upset - 7
  • Legtöbbet kiválasztott támogató: FNC Hylissang - 8

Érdekesség, hogy az LEC-profik ideális csapataiban nagyon kevés MAD Lions játékos szerepelt, hiába végeztek azonos statisztikával a nyári alapszakaszban, mint a G2 Esports. Csak Elyoya neve merült fel a MADből, aki fantasztikusan teljesített szinte minden Bo1-ben.  Úgy tűnik, hogy inkább a jól megszokott párosokban, valamint a veterán tapasztalatban bíznak a Európa legjobbjai, ha a lehető legoptimálisabb lineupot szeretnék összerakni.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!



Szerinted melyik a jobb jungle-mid duó?