Már csak Nicolas Cage-en múlik, hogy elkészül-e A nemzet aranya harmadik része!

Már csak Nicolas Cage-en múlik, hogy elkészül-e A nemzet aranya harmadik része!

Jerry Bruckheimer producer bizalomgerjesztő infókat osztott meg a projektről. 

Nicolas Cage karrierje egy igazi hullámvasút és nagyjából minden volt már a lassan 40 éves pályája során, csak akasztott ember nem. A színész még romantikus alkotásokkal kezdte a 80-as években, ezt követően pedig nagy sikereket ért el a 90-es és 2000-es években akciófilmjeivel, ezután viszont jött a szomorú hanyatlás és az Asylum stúdió minőségét is lazán alulmúló projektekkel mocskolta be a saját nevét. Szerencsére Cage az elmúlt pár évben főnixként támadt fel hamvaiból és olyan remekműveket tett le az asztalra, mint a Disznó, illetve az önreflexiót kimaxoló A gigantikus tehetség elviselhetetlen súlya, melyben saját maga fiktív, de inkább valós verzióját alakítja.

Cage-et egyébként évek óta nyúzzák a rajongók, hogy valaha elkészül-e a rendkívül sikeres A nemzet aranya-filmek harmadik része, amire már több mint 15 éve várunk. A színész pár hónapja picit lehangolóan nyilatkozott a témával kapcsolatban és az sem segített a rajongók kedvén, hogy a Disney egy sorozat formájában képzeli el a folytatást, nemrég azonban a producerlegendának számító Jerry Bruckheimer érdekes dolgokat árult el. A szakember a comicbook.com-nak úgy nyilatkozott, hogy jelenleg dolgoznak a forgatókönyvön, ami szerinte nagyon jó lesz és hamarosan eljuttatják Cage számára is a felkéréssel. 

Érdekesség, hogy a fent is említett sorozatos adaptációban az eredeti két film színésze, Justin Bartha és Harvey Keitel is tiszteletét teszi, plusz a készítők szívesen szerepeltetnék Nicolas Cage karakterét is. A projektről egyébként nem sokat tudni, Lisette Alexis lesz a főszereplő, Catherine Zeta-Jones pedig a főgonosz gúnyájába bújik, Bruckheimer meg bábáskodik a show felett, viszont ez a franchise Cage nélkül olyan, mint az Amerikai függetlenségi nyilatkozat rejtélyek és titkos utalások nélkül, csak egy régi lenyomata a múltnak, amit ugyan továbbra is nagyra értékelnek, még sincs benne semmi igazán izgalmas. 

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!