Megérkeztek az első képek a Szexoktatás új évadából

Megérkeztek az első képek a Szexoktatás új évadából

Hőseink életének fonala elválik egymástól, viszont a készítők valószínűleg újra összekötik majd őket. 

A Netflix Szexoktatás című sorozata megjelenését követően hatalmas siker lett, ugyanis az alkotók nem csak remek történetet raktak össze a tinédzser-lét gyötrelmeiről, de a karaktereket alakító színészek is brillíroznak. Emiatt a széria már a harmadik évadán is túl van, melyben Otis és Maeve kapcsolata nem várt fordulatokat vesz, a többiek pedig szintén új helyzetekkel és kihívásokkal kénytelenek megküzdeni a felnőtté válás rögös útja közben. 

Habár a legutóbbi felvonás cliffhangerrel ért véget és a Maeve-et alakító színésznő, Emma Mackey nyugtalanító nyilatkozatokat tett arról, hogy nem feltétlenül akarna már fiatal felnőttként tinilányt játszani, a Netflix nemrég hivatalosan is bejelentette, hogy megkezdték a negyedik etap forgatását. Mindezt néhány karakterfotóval tette meg a platform és leleplezték, hogy Dan Levy is csatlakozott a stábhoz, mint az amerikai Wallace Egyetem tanára. 

A történet nagyjából ott veszi fel a fonalat, ahol legutóbb abbahagytuk, Maeve elment a tengerentúlra, megvalósítani önmagát és megélni álmait, Otis és a többiek pedig elhagyják a bezárásra ítélt Moordale középiskolát, hogy a Cavendish főiskolán folytassák tanulmányaikat. Ezek alapján inkább több szerteágazó történetre számíthatunk, mint egy nagy összefüggő storyra, viszont ha tippelnünk kéne, hőseink útja végül ismét keresztezi egymást. Premierdátum egyelőre nincs, de a produkciót ismerve már akár jövőre is jöhetnek az új részek. Ti várjátok már? 

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!