Különleges extra epizódot kapott a Sandman: Az álmok fejedelme

Különleges extra epizódot kapott a Sandman: Az álmok fejedelme

A Netflix sikersorozatának kétfelvonásos kiegészítése már elérhető a platform kínálatában. 

Neil Gaiman kultikus képregénysorozatának, a The Sandmannek a sorozatos adaptációja rendkívül sikeres a Netflixen és megjelenése óta a Top 10 legnézettebb művek közt tanyázik az egész világon. Az alkotás nem csak remekül dolgozta fel az alapanyagot, de könnyített is azon és fogyaszthatóbbá tette az átlagnézők számára, így azok is nyugodtan belevághatnak az epizódokba, akik egyáltalán nem ismerik a történetet. 

A Netflix valószínűleg számított rá, hogy a Sandman: Az álmok fejedelme első évada nagy siker lesz, ugyanis nem csak hagytak lehetőséget egy esetleges folytatásra, de nemrég kisebb, de inkább nagyobb meglepetésre bejelentették, hogy közzétesznek egy teljes értékű bónusz epizódot. Az extra rész tulajdonképpen két történetet mesél el, az élőszereplős Kalliopét, illetve az animációs Ezer macska álmát, melyek Gaiman Álomország füzete alapján készültek.

Érdekesség, hogy a cicás projektre olyan sztárokat szerződtettek szinkronhangként, mint Sandrah Oh, James McAvoy, vagy Michael Sheen, akik korábban The Sandman podcastsorozatában is életre keltették a karaktereket. A történetek forgatókönyvét Az álmok fejedelmében is közreműködő Catherine Smyth-McMullen jegyezte, kedvcsinálót pedig az alábbi videóban találtok. 

Ti láttátok amúgy a sorozatot? Ha igen, hogy tetszett? 

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!