A Cobra Kai alkotóitól jön a Meglógtam a Ferrarival kultfilm spin-offja

A Cobra Kai alkotóitól jön a Meglógtam a Ferrarival kultfilm spin-offja

A projekt előreláthatólag John Hughes filmjének idejében játszódik majd. 

A 80-as évek klasszikusai manapság virágkorukat élik, köszönhetően Hollywood remake vagy spin-off lázának. A Top Gun például több mint 35 év után kapott második részt és a világ megőrül Tom Cruise újabb repülős kalandjáért, de a Netflix is rengeteget kaszál a Karate kölyök filmek méltó utódjának számító Cobra Kai sorozaton. Az utóbbi alkotás még sima websorozatként indult 2018-ban, viszont a rendkívül jó történetnek, na meg a színészek elhivatottságának köszönhetően a platform egyik legnézettebb sorozata lett, abszolút megérdemelten. 

A széria mögött álló Josh HealdJon Hurwitz és Hayden Schlossberg egyébként elég felkapott lett a sikereknek köszönhetően, ők készíthetik el például a Duke Nukem filmet, plusz a Deadline információi szerint a Paramount megbízta őket egy újabb izgalmas produkcióval. A híresztelések szerint a trió a 80-as évek kultikus klasszikusának, a Meglógtam a Ferrarival-nak a spin-offján dolgozik, ami nem egy klasszikus folytatás lesz, hanem nagyjából egy időben játszódik majd az eredeti alkotással. 

Ferris Bueller mókás felnövéstörténetében egyébként feltűnik két parkolószolgálatos srác, akik a főszereplőhöz hasonlóan kicsit elkötik a szóban forgó Ferrarit, hogy csapjanak vele egy kört. Az új film az ő kalandjaikat meséli el és a Sam és Victor's Day Off címet kapta, a forgatókönyvet pedig Bill Posley jegyzi. Bemutatódátum, vagy szereplők egyelőre még nincsenek, de ha tippelnünk kéne, pár hónapon belül többet is megtudhatunk majd a készítőktől. Ti kíváncsiak lesztek a filmre? 

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!