Musiala megszólta a ratingjét, de oka van amiért kisebb értékelést kapott

Musiala megszólta a ratingjét, de oka van amiért kisebb értékelést kapott

Nem tetszik neki, amit lát a FIFA 22-ben a lapján, de ha ilyen formában futballozik tovább ez az érték biztosan növekszik majd.

Jamal Musiala elég hamar a Bayern München szurkolóinak a kedvencévé vált. Úgy tűnik, hogy a még mindig szemtelenül fiatal – februárban töltötte a 19. életévét – német végre helyet szerzett magának Nagelsmann kezdőcsapatában és bizony nem volt rest meghálálni a bizalmat. Ebben a szezonban három mérkőzés alatt 4 gólig jutott eddig. Tavaly 30 Bundesliga meccsen sikerült összesen 5 találatot szereznie, tehát a fejlődése szemmel látható. Az EA Sports viszont még nem igazán értékeli annyira Musialát, de ezen nem kell úgy meglepődni.

Musiala nem tölt sok időt videójátékokkal, de amikor leül a konzol elé, akkor a FIFA-val játszik legszívesebben. Ő a játékban egy 75-ös lapot kapott, ami túl alacsonynak mondható, bár ez az értékelés biztosan javulni fog a FIFA 23-ban. Mindenesetre Musiala nem elégedett ezzel a számmal és szerinte jobban játszik, mint a FIFA 22-ben látható ratingje.

„Sebesség, kapura lövés vagy technika tekintetében jobbnak látom magam, mint a FIFA 22-es minősítésem.” – mondta Musiala.

Bár sokan nem értenek egyet a besorolási rendszerrel, az EA hajlamos fokozatosan javítani a fiatal játékosok értékelését, ami azt jelenti, hogy a szezonban mutatott teljesítményük alapján, ha tényleg egyre jobban játszanak, akkor ez a játékban is megjelenik és nagyobb ratinget kapnak.

Éppen ezért nem arról van szó, hogy a kiadó nem kedvelné Musialát, egyszerűen még mindig nagyon fiatal labdarúgóról van szó és nem árt, ha bizonyítja rátermettségét. Ugyanez történt korábban például Erling Haalanddal is, amikor csatlakozott a Borussia Dortmundhoz, pedig már a Bajnokok Ligájában is bemutatkozott, nem is akárhogyan, mégis csak egy 79-es ratinget kapott. Így tehát teljesen biztos, hogy Musiala nem roskad magában a 75-ös értékelése miatt, illetve, ha tartja a bomba formáját, akkor a ratingje is nő a FIFA 23-ban.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!