Befutottak az első képek a Törbe ejtve második részéről

Befutottak az első képek a Törbe ejtve második részéről

A Netflix sikerfilmjének folytatásában Daniel Caig ismét nyomoz, ezúttal Görögországban. 

2019 egyik meglepetésfilmje egyértelműen a Rian Johnson gondozása alatt készült bűnügyi krimi, a Tőrbe ejtve volt, melyben a James Bondként is parádézó Daniel Craig alakította a rendkívül csavaros eszű mesterdetektívet, Benoit Blancot. A történet szerint egy gazdag család összegyűlik a Christopher Plummer által alakított Harlan születésnapján, az estét azonban gyilkosság árnyékolja be, a rejtélyt pedig csak a legjobb magánnyomozó oldhatja meg. Az alkotás üde színfoltja lett a manapság haldokló zsánernek és a sztárokkal teletűzdelt szereplőgárda minden tagja zseniálisan hozta a rá szabott szerepet, így a Tőrbe ejtve több mint 300 milliót hozott a konyhára a 40 millió dolláros költségvetés ellenére. 

A pénzügyi és kritikai siker miatt hamar borítékolható volt a folytatás és néhány hónapja bejelentették, hogy a második felvonás az Üveghagyma: Egy Tőrbe ejtve-rejtély címet viseli. A leleplezés után sajnos a produkció visszavonult az árnyékba, tegnap azonban kisebb meglepetésre közzétették az első képet a filmből, továbbá bejelentették, hogy a nemzetközi forgalmazást követően december 23-án felkerül a Netflix kínálatába. 

A történet ezúttal az Edward Norton által alakított tech-milliárdos szigetén játszódik, ahol haláli estét tartanak a meghívottak, így Blanc ismét színre lép, hogy megoldja a talányt. Craig és Norton mellett egyébként olyan színészek kaptak lehetőséget az alkotásban, mint Janelle Monáe, Kathryn Hahn, Jessica Henwick, Madelyn Cline, Kate Hudson, Dave Bautista és Ethan Hawke, így a szereposztásra ezúttal sem lehet panasz. Sajnos mozis premier csak a tengerentúlon lesz a Torontói Nemzetközi filmfesztiválon, továbbá limitált ideig az Egyesült államokban, így kénytelenek leszünk kivárni a karácsonyt, hogy elmerülhessünk az újabb kalandban. Ti várjátok már a megjelenést? 

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!