A MonsterVerse-en kívül játszódó King Kong sorozatot készít a Disney+

A MonsterVerse-en kívül játszódó King Kong sorozatot készít a Disney+

A produceri munkálatokat James Wan, a forgatókönyvet pedig a Toy Story 4-ben is közreműködő Stephany Folsom jegyzi. 

Ha egy fárasztó nap után már nem maradt egy agysejtem sem és valami könnyed szórakozásra vágyom, előszeretettel veszek elő valamilyen látványfilmet, hogy csak csorgatni kelljen a nyálam a látványos CGI jelenetekre, gondolkodnom viszont ne kelljen. Éppen ezért imádom a Legendary Pictures és a Warner Bros. közös projektjének számító MonsterVerse franchise-t, melyben olyan hatalmas szörnyek csépelik egymást, mint Godzilla, Gidorah, Mothra, vagy King Kong. Tudom, tudom, nem éppen magaskultúra és a forgatókönyveket általában banánért güriző csimpánzok írják, viszont zseniális, ahogy a kétlábon járó atombombagyík és a jelnyelvvel kommunikáló baltás gorilla lezúzz egy nagyvárost. 

Valószínűleg a Disney is rájött, hogy van némi potenciál a kaidzsúkban, ezért is csaptak le a hegyomlásnyi emberszabású megfilmesítési licencére és a Deadline információi alapján élőszereplős sorozatot készítenek King Kong munkacímmel. A produceri munkát nem kisebb iparági szereplő, mint a Fűrész, a Démonok között, illetve az Aquaman rendezője, azaz James Wan lesz, a forgatókönyvért pedig a Toy Story 4-ben és a Thor: Ragnarökben is közreműködő Stephany Folsom jegyzi. 

A leírás alapján egyébként a széria a Koponya sziget ősi rejtelmeit fedezi fel, eközben pedig King Kongot a modern korba emeli Merian C. Cooper és Joe DeVito regényei alapján. Érdekesség, hogy a sorozat egyáltalán nem kapcsolódik a MonsterVerse-hez, így ez nem az a Kong lesz, akit korábban King-ként ismerhettünk meg a mozikban. A potenciált látom a sorozatban, viszont félek, hogy a Disney habos-babos világában hogyan is fog működni a városokat lezúzó kaidzsú és eredettörténete. Reméljük a legjobbakat!

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!