Így készült a Netflix Addams Family sorozata, a Wednesday

Így készült a Netflix Addams Family sorozata, a Wednesday

A főhőst alakító Jenna Ortega igencsak komolyan vette a szerepet. 

Az internet nagyjából felrobbant, amikor a Netflix bejelentette, hogy megfűzték Tim Burtont egy Addams Family sorozat adaptációval kapcsolatban. A nagy hír leleplezését követően a projekt úgy vonult az árnyékba, mint a Bravo Six, nemrég azonban elkezdtek csepegni az infók, kaptunk például egy fotósorozatot a galád-családról, plusz közzétették az első előzetest is, amit az alábbi cikkben tudtok megtekinteni. 

Habár a széria pontos premierjéről egyelőre még nem rántotta le a leplet a Netflix, egyre több háttérinfót osztanak meg. A minap például egy kulisszatitkokkal teli videót kaptunk, melyben a Wednesdayt megformáló Jenna Ortega beszél a szerepről, illetve az ahhoz szükséges felkészülésről. A fiatal színésznő például vívás órákra járt, de megtanult csellózni is a hitelesség kedvéért, erőfeszítéseit pedig maga Burton is méltatta, mondván olyan, mint egy némafilmes színésznő, aki szavak nélkül is képes kifejezni dolgokat. 

A sorozat egyébként az után veszi fel a fonalat, hogy Wednesdayt ismét kirúgták egy középiskolából, ezért Morticia és Gomez beadja őt a Nevermore akadémiára, ahol amúgy ők is találkoztak. Az új hely új kihívások elé állítják a fiatal lányt, a háttérben azonban egy ősi gonosz is munkálkodik, ami átokként nyomasztja az Addams családot. Habár még hivatalos premier nincs, valószínűleg már ősszel élvezhetjük a hátborzongató kalandokat. Ti ránéztek majd az alkotásra? 

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!