Twitch Rivals: Remekül teljesítettek a magyar srácok LoL-ban, TFT-ben és VALORANTban

Twitch Rivals: Remekül teljesítettek a magyar srácok LoL-ban, TFT-ben és VALORANTban

Befejeződtek a Twitch Rivals 2022: Riot Summer Rumble küzdelmei, a magyar srácok második helyhez segítették a Team East különítményt.

Három Riot Games által fejlesztett játékban mérték össze erejüket az egyes országok és régiók influenszereiből összeállított csapatok. A mezőnyben négy magyar srácnak szurkolhattatok, akik mindent megtettek azért, hogy a Team East együttesével minél jobb eredményt érjenek el. Brozilla Teamfight Tacticsben, tigene és bLYYY VALORANTban, duckyyducky League of Legendsben ütközött meg az ellenfelekkel. Végül a keleti régió játékosai megszerezték összesítésben a második helyezést, így fejenként 1500 dollár ütötte a streamerek markát.

Twitch Rivals 2022: Riot Summer Rumble - League of Legends

LoL-ban érte el a legjobb eredményt a Team East, a Coatpustmain-LeBron-LMZS-FORG1VEN-duckyyduck ötös egészen az első helyig száguldott. A Bo3-as fináléban 0-1-ről diadalmaskodtak a Team France ötös ellen, ezzel 120 pontot és 7500 dollárt tettek a közösbe.

Twitch Rivals 2022: Riot Summer Rumble - VALORANT

A Riot FPS-játékában a döntőig menetelt a FakeAnanas-spajKK-bLYYY-tigene-soRa ötös. Havenen 13-8-ra diadalmaskodott ellenük a Team Italy, de Ascenten összejött a szépítés úgy, hogy mindössze 6 kört engedtek az olaszoknak. A decider pálya (Bind) hosszabbítást hozott, azonban a legnehezebb pillanatokban jobban koncentrált az ellenfél.

Twitch Rivals 2022: Riot Summer Rumble - Teamfight Tactics

Brozilla segítette TFT-ben a Team East csapatát, akik a csoportkörökben sikeresen meg is csípték az első helyet. A rájátszásban végül 102 pontot gyűjtöttek, ami a negyedik helyre volt elég.

Összesítésben 300 Rumble pontot szerzett a keleti különítmény, mindössze 10 ponttal előzték meg őket az olaszok. A virtuális ezüstérem szépen csillog, mind a négy magyar srác odatette magát maximálisan a háromnapos tornán!

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!



Te nézted a Twitch Rivals 2022: Riot Summer Rumble meccseit?