LEC: Pentakill és Silver Scrapes, újabb csapat jutott ki a világbajnokságra

LEC: Pentakill és Silver Scrapes, újabb csapat jutott ki a világbajnokságra

Alig bírta lezárni az LEC 2022-es rájátszásának első szériáját a második és a harmadik kiemelt.

Amit vártak a nézők és a szakértők, azt megkapták az LEC 2022-es nyári rájátszásának nyitónapján. A Rogue és a MAD Lions őrületesen izgalmas szériát vívott az Idézők szurdokában, amelyet még órákon keresztül élvezni lehetett volna, de a Silver Scrapes után már csak egyetlen meccs volt hátra. Végül a Rogue ünnepelhetett, Larssenék megfordították 1-2 után a párharcot, így ők már biztosan ott lesznek a 2022-es Worldsön, az év legnagyobb nemzetközi LoL-versenyén. A mai nap 17:00-tól caPs és Vetheo lép színpadra, vagyis érkezik a G2 Esports és a Misfits Gaming parázs összecsapása. A mérkőzéseket élőben, magyar nyelven követhetitek a lolesports.com oldalán, az esport2tv Twitch-csatornán, az Esport1.hu-n és az Esport1 YouTube-on!

Rogue vs MAD Lions (3-2)

Az első, a második és az ötödik meccsen közel 40 percig húzták a csapatok a Szurdokban, a harmadik meccsen a MAD, a negyediken a Rogue stompolt egy nagyot. Először a frissen megkoronázott MVP-t a soraiban tudó MAD ragadta magához a kezdeményezést, Kaiser és UNF0RGIVEN tökéletesen megjátszott Lucian + Nami kombójával nem tudtak mit kezdeni Compék. A visszavágóra felszívták magukat a "zsiványok", az alsó ösvényen keresztül sikeresen egyenlítették ki a párharcot, sőt a görög ADC megszerezte a kieséses szakasz első pentakilljét is.

A harmadik meccs sima volt, ahogy a negyedik is, bár a meccspont tudatában ennél kicsit több volt abban a MAD-draftban. A Silver Scrapes után fej-fej mellett haladt mindkét együttes, azonban a csapatharcokban ismét villogott Comp, akit végül viszonylag nagy fölénnyel megválasztottak Twitteren a széria MVP-jének. A győzelemmel biztosra vált, hogy a Rogue ott lesz a világbajnokságon. A MAD Lions abban bízhat, hogy ma a G2 diadalmaskodik a Misfits felett, ugyanis ebben az esetben Armutéknak is szurkolhattok majd az őszi tornán.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!



Szerinted a G2 vagy a MSF nyeri a mai LEC-párharcot?

League of Legends - Már a skineket is újrahasznosítja a Riot

Több támadás is érte a Riot Gamest a League of Legends közösség felől miután a játékosok "újrahasznosított" VFX elemeket fedeztek fel a PBE-re felkerült legújabb Tündérkirályság kinézeteken.

League of Legends - Megint pocsék gépeken kell gyakorolnia a Fnatic-nak

Rendszeresen visszatérő probléma a nemzetközi eseményre látogató csapatoknak, hogy nem megfelelő teljesítményű számítógépeken kell gyakorolniuk az adott versenyre. Ebbe futott bele most már sokadik alkalommal Humanoid és a Fnatic.