A Netflix berendelte az Esernyő Akadémia folytatását

A Netflix berendelte az Esernyő Akadémia folytatását

Ezzel pedig el is kasztálta a sorozatot. 

A manapság tomboló szuperhőslázban egyre több olyan alkotást kapunk, amik szépen szólva is unalmasak. Ki kíváncsi már arra, hogy a hősök jók, a gonosztevők meg rosszak, ez már lejárt lemez, ezért a stúdiók igyekeznek a különlegesebb projektek felé fordulni, hogy felkavarják az állóvizet. A Netflix például az Esernyő Akadémia képregényeket adaptálta sorozat formában, melynek a harmadik évada idén érkezett meg a platform kínálatába. 

Habár a széria pozitív fogadtatásban részesült a kritikusok és a közönség részéről is, plusz még egész nagy nézettséget is generált a platformon, sokáig kérdéses volt, hogy lesz-e folytatás. Nemrég a rajongók megnyugodhattak ugyanis a Netflix bejelentette, hogy berendelték a 4. évadot, sajnos azonban ezzel el is kaszálták a projektet, ugyanis a következő felvonás lesz az utolsó.

A sorozat kitartó rajongói ugyan örülnek a hírnek, viszont sokan rettenetesen kiakadtak, mondván a platform bedarálja a legjobb sorozatot a kínálatában és ez minden, csak nem fair. Természetesen a Netflixet is meg lehet érteni, mert egy elég drága projektről van szó, ami minősége ellenére rengeteg pénzbe kerül, de ezzel a döntéssel szerintem csak saját maguk alatt ássák a gödröt, a konkurencia kezére játszva az előfizetőket. Ti hogy álltok egyébként a témához? 

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!