LoL: Neked is hiányoznak az egyedi hőskinézetek?

LoL: Neked is hiányoznak az egyedi hőskinézetek?

A tömegtermelésre álltak rá a Riot által megbízott és alkalmazott grafikusok.

A League of Legendshez kapcsolódó újdonságok bejelentése többsége magyar idő szerint kedd este történik meg. Ilyenkor szokták leleplezni a nagyobb eseményeket, dobják ki a teasereket, valamint mutatják be a következő frissítésben érkező, eddig még sosem látott hőskinézeteket. Utóbbiak gyakorlatilag futószalagon érkeznek, vagy egy régebbi család, vagy egy még egyetlen skint sem tartalmazó tematika részeként. Az elmúlt néhány hétben a Star Guardian és Star Nemesis LoL-os kinézetek kapták meg a főszerepet, amelyek a nagy nyári eseménynek részeként érkeztek meg a kliensbe. Jogosan merülhet fel azonban a kérdés, hogy mi van az egyediséggel, hol vannak az egyes hősökhöz külön-külön aprólékos munkával, saját ötletekkel készült kozmetikai tartalmak?

A régi szép idők

A League of Legends hőskorában, avagy még a karaktereken átívelő tematikák elterjedése előtti időkben a Riot Games abszolút megtett mindent azért, hogy a karakterek különleges elbánásban részesüljenek. Gondoljatok bele, hogy olyan skineket vásárolhattatok meg a 2010-es évek elején, mint a Badger Teemo, a Matador Alistar, a Siren Cassiopeia vagy az Aviator Irelia. Egyiktől sem kell hanyatt esni, ezek a hőskinézetek látványban nem vehetik fel a versenyt a mostanában publikált 1350 RP-s vagy Legendary változatokkal, azonban volt bennük egyediség. Nem voltak részei egyetlen nagy tematikának sem, kizárólag egy adott hőshöz alkották meg őket.

A Riot Games üzletpolitikai modelljébe jelenleg tökéletesen beleillik az, hogy több hős kap egyszerre skineket, amelyek egy-egy téma köré csoportosulnak. Ezek közül vannak sikeresebb családok (Star Guardian, High Noon), vannak azonban olyanok is, amelyek nem váltják be a hozzájuk fűzött reményeket (Lunar Revel). Erről maga a Riot egyik alkalmazottja beszélt még 2021 nyarán, amely videóból kiderült az is, hogy az eladásoknak kell alárendelni mindent.

Ha utóbbi feltételt veszitek alapul, akkor minimális az esély arra, hogy sosem látott ötletek honosodhatnak meg úgy a LoL-ban, hogy annak a gyümölcsét csak egyetlen hős arathatja le. Fel kell készülni arra, hogy kizárólag a régi-új tematikák, az egyszerre legalább 3-4 hőst érintő kozmetikai tartalmak elterjedése lesz a megszokott. Akik a veterán játékosokhoz hasonló élményeket szeretnék megtapasztalni, azoknak erősen ajánlott körbenézni az 520 RP-s skinek között, valamint rárepülni a Legacy-hőskinézetekre.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!



Te vettél hőskinézetet az utóbbi két hónapban?