Daniel Radcliffe fura harmonikás világsztár lesz következő filmjében

Daniel Radcliffe fura harmonikás világsztár lesz következő filmjében

Weird: The Al Yankovic Story címre keresztelt alkotás november elején jelenik meg digitálisan. 

Bevallom őszintén, a zenés életrajzi filmek sosem kötöttek le igazán, mivel tisztában voltam vele, hogy a készítők addig igyekeznek színezni az adott előadó történetét, amíg a mozirajongók számára is fogyaszthatóvá válik. Emiatt a például nem nyűgözött le a Bohém rapszódia, pedig a Queent szeretem, Rami Malek meg nagyot alakított, viszont valamiért hiányzott az egészből a szikra, tudom, bennem van a hiba. A körülmények dacára 2019-ben villámcsapásként ért a Sir Elton John mennybemenetelét és pokoljárását bemutató Rocketman, ami a zsáner egyik legzseniálisabb alkotása lett, ráadásul iszonyat magasra tette a lécet. 

Azóta persze volt pár komolyabb biopics, például a pár hónapja érkezett Elvis, viszont az is csak egy lelketlen pénzhajhász projektnek érződött, a lélek meg sehol. Szerencsére Hollywood nagy szellemei megérezhették, hogy valami különlegességre vágyom és tavasszal leforgatták a Weird: The Al Yankovic Story című filmet, ami a humoros feldolgozásairól ismeretes harmonikás világsztár, „Weird Al" Yankovic életét dolgozza fel. A főszereplőt nem más, mint a Harry Potter bélyeget erősen leküzdeni vágyó Daniel Radcliffe vállalta el és a nemrég debütált előzetes alapján egy baromi jó kis mozira számíthatunk. 

A történet szerint adott egy furcsa kisfiú a 70-es évek Amerikájában, akinek szülei folyamatosan azt szajkózzák, hogy ne legyen önmaga, mert az fura. Főhősünk persze fellázad a felmenői intelem ellen és zenei karrierbe kezd, jön egy fura menedzser, temérdek botrányos és iszonyat sikeres feldolgozás, meg a rocksztárság rejtelmeit bemutató, még nem botox múmiának kinéző Madonna. A szolid kis remix őrületes érzelmi hullámvasutat ígér, az alkotás pedig november elején jelenik meg digitális formában. Ti ránéztek majd a filmre? 

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!