Újabb színészek csatlakoztak a Beverly Hills-i zsaru 4. részéhez

Újabb színészek csatlakoztak a Beverly Hills-i zsaru 4. részéhez

Úgy látszik, hogy 28 év után ez a franchise is megkapja a „megérdemelt” folytatását.

Nagyon úgy tűnik, hogy a Top Gun: Maverick hatalmas sikere jó hatással van a filmiparra. Már csak azért is, mert egy újabb klasszikus trilógiát szeretnének folytatni Hollywoodban, bár egyesek szerint erre semmi szükség, de talán bízhatunk abban, hogy az előbbi alkotásnak a méltó folytatásából tanultak és tényleg egy újabb minőségi munkának lehetünk szemtanúi. Az talán árnyalja a képet, hogy a Netflix áll az egész projekt mögött, pedig a streamingplatformnak az utóbbi időben bizony van elég baja, elkaszálták például a pocsék Resident Evil sorozatukat egy évad után, így félő, hogy milyen sorsa lesz ennek a filmnek.

Mindenesetre a produkció tavasszal rendezőt kapott Mark Molloy személyében, majd az is kiderült, hogy nemrég a korábbi filmjek sztárja, Eddie Murphy is aláírt Axel Foley szerepére. A napokban viszont két új névvel bővült a csapat, az egyikük Joseph Gordon-Levitt, aki korábban feltűnt a Nolan féle Batmanben is, de játszott a Looper vagy a Sin City filmekben is, idén pedig a Tom Hanks féle Pinocchioban hallható szinkronhangként. A másikuk Taylour Paig (Zola, Ma Rainey: A blues nagyasszonya). A negyedik felvonás egyébként nagyon kreatív címet kapott: Beverly Hills Cop: Axel Foley.

Annyit tudni eddig a projektről, hogy az előkészületi fázisban tartanak a megvalósítással. Mindenesetre érdekes lesz látni, hogy az 1994-es harmadik epizód után hogyan tudják folytatni Foley kalandjait. Egy biztos az 1984-es első részt nehéz lesz megközelíteni, hiszen ezt a filmet a maga idejében még Oscar-díjra is jelölték.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!