Hirdetés

Ewan McGregor szívesen folytatná az Obi-Wan Kenobi sorozatot

A színész nemrég egy közönségtalálkozón beszélt az esetleges második évadról. 

NÉZD MOST AZ ESPORTGURUN!

Pubstomp - Pros Play Casual

Pubstomp - Pros Play Casual

Esport1 Podcast

Tekintsünk a jövőbe: 2023-as előszezon és LEC legizgalmasabb változtatásai

Három nagy területen történtek változtatások a League of Legends világában. Megérkezett a szerverekre a 2023-as előszezon, változik jövőre az LEC formátuma, valamint megnyitott az átigazolási piac!

Hirdetés

Több millió Star Wars rajongó álma vált valóra pár hónappal ezelőtt, amikor a Disney+ elkezdte vetíteni az évek óta várt Obi-Wan Kenobi sorozatot. Az alkotásban ezúttal is a skót színész, Ewan McGregor öltötte magára, plusz Hayden Christensen is visszatért Darth Vaderként. Ha nem láttátok még a sorozatot, az alábbi cikket ajánlanánk figyelmetekbe!

Habár a kritikusok és a rajongók nagy része sem volt feltétlenül elájulva a sorozattól, azért elég sokan látták ahhoz, hogy sikeresnek mondható legyen a dolog, így felvetődött a kérdés, lesz-e második évad? Nos, alapból a Disney egy évadra tervezett, később azonban óvatosan sugallták, hogy lehet szó a folytatásról, hivatalosan azonban nem mondtak ki semmit. A főszereplőt alakító McGregort is megkérdezték a témával kapcsolatban egy nemrég tartott közönségtalálkozón, ahol válaszként úgy fogalmazott, hogy ő benne lenne, de hivatalos felkérést még nem kapott a Disney részéről. 

A színész mindemellett kifejtette, hogy véleménye szerint a készítők csak az időt húzzák, ami arra enged következtetni, hogy valami csak alakul a háttérben. A Disney egyébként valószínűleg nem is szeretné elengedni az aranytojást tojó tyúkot, hiszen a széria a streaming platform legjobb startját produkálta és a többi Star Wars tartalommal együtt erősen hozzájárul ahhoz, hogy kezdik beérni a piacvezető Netflixet. Akárhogy is legyen, mi szívesen megnéznénk egy új évadot az Obi-Wan Kenobiból, ti is így vagytok ezzel? 

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Hirdetés
Hirdetés
2 db hozzászólás
Lépj be, ha hozzá akarsz szólni!
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Közvetítések

Hirdetés

Kedves látogató!

Észleltük, hogy hirdetésblokkolót használsz, kérjük kapcsold ki, hogy problémamentesen böngészhesd a legújabb gaming és e-sport híreket!
Köszönjük!