Hirdetés

Bejelentették a Sonic, a sündisznó harmadik részének premier dátumát

Nem csodálkoznánk, ha ez az időpont még változna, minden idők egyik legtöbbet termelő filmjének a folytatása is ekkor kerül a mozikba ugyanis.

NÉZD MOST AZ ESPORTGURUN!

Pubstomp - Pros Play Casual

Pubstomp - Pros Play Casual

Esport1 Podcast

Tekintsünk a jövőbe: 2023-as előszezon és LEC legizgalmasabb változtatásai

Három nagy területen történtek változtatások a League of Legends világában. Megérkezett a szerverekre a 2023-as előszezon, változik jövőre az LEC formátuma, valamint megnyitott az átigazolási piac!

Hirdetés

Egész szerethető filmeket kapott a SEGA leghíresebb kabalája, vagyis Sonic, a sündisznó. A 1991-ben megjelenő videójáték révén az egész világon megismerhették a kis szőrös kalandjait, mielőtt majdnem három évtizeddel később megkapta saját mozifilmjét. Ezt egy folytatás is követte idén és úgy tűnik mindkettő betalált a rajongóknál, hiszen remek kritikákat és visszajelzéseket kaptak az egész estés alkotások. Többek között Jim Carrey újabb zseniális alakításainak köszönhetően. Mindenesetre a legjobb hír most az, hogy a Paramount Pictures nyilvánosságra hozta a harmadik Sonic the Hedgehog című filmjének megjelenési dátumát. Lehetett sejteni, hogy nem állnak meg két filmnél, de most már biztosan megkapjuk a következő részt is. A Sonic, a sündisznó harmadik epizódja 2024. december 20-án landol a mozikban. Érdekes időpontot választott a forgalmazó, hiszen nem kisebb névvel kell szembeszállnia azon a napon, mint a James Cameron által rendezett Avatar 3.

A Pat Casey és Josh Miller forgatókönyve alapján, Jeff Fowler rendezte film első felvonása végül több, mint 319 millió dollárt hozott világszerte a konyhára. A folytatásra 2022. áprilisban került sor az Egyesült Államokban és még jobban teljesített a kasszáknál, hiszen 400 millió dollárnál is többet kalapozott össze. Az előző film végén felbukkanó teaser jelenet alapján Sonic a következő kalandja alkalmával Shadow-val mérkőzhet majd meg.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Hirdetés
Hirdetés
1 db hozzászólás
Lépj be, ha hozzá akarsz szólni!
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Közvetítések

Hirdetés

Kedves látogató!

Észleltük, hogy hirdetésblokkolót használsz, kérjük kapcsold ki, hogy problémamentesen böngészhesd a legújabb gaming és e-sport híreket!
Köszönjük!