EU Masters: Saját árnyékuktól ijedtek meg Mumusék

EU Masters: Saját árnyékuktól ijedtek meg Mumusék

Nagyon nem jött ki a lépés a lengyel bajnoknak a francia bronzérmes ellen.

Bluerzor és a Team Heretics pihenőnap miatt nem került képernyőre tegnap, azonban így sem maradtatok magyar érdekeltség nélkül. Mumus100 a Vitality.Bee együttesével nézett farkasszemet a csoport egyik előzetesen legnagyobbnak kikiáltott rangadóján. Az egyik oldalon felsorakoztak a lengyel Ultraliga frissen megkoronázott bajnokai, a másikon felkészültek az összecsapásra az LEC-t megjárt veterán idézők. Végül a 2022-es Amazon European Masters nyári szezonjának egyik leggyorsabb mérkőzésén feltörölték a padlót a Z10-nel, egyáltalán nem tudták megnehezíteni Mumusék a franciák dolgát. A mai nap az eddig veretlen Unicorns of Love Sexy Edition ellen készülhetnek Szépvölgyi Márióék, Bluerzorék a csoportelsőségért játszanak Team BDS Academy ellen, amelyben olyan idézők neveit találjátok meg, mint Adam, Crownie vagy Reeker.

Zero Tenacity vs Vitality.Bee (0-1)

Hiába próbálja bárki szépíteni a dolgokat, a Z10-t tönkreverték tegnap. Mindössze 22 perc 30 másodpercig tartott az összecsapás, de a végére 15 119 aranyelőnyt alakított ki a Vitality.Bee úgy, hogy igazából nem kellett megerőltetniük magukat. Syzgenda Aatroxszal közel volt a "flame horizonhoz" a Nexus bedöntésekor, de hasonlóan nagy differencia volt miden is, ha csak a farmolást nézitek. Egyedül Ryuzaki tudta ebben a tekintetben lehagyni Skeanzt, de egy Karthus-Trundle matchupban ez nem jelent túl nagy kihívást. Nem vált be a Tristana mid, nem tudták lelassítani Jeskla scale-elését és a Skeanz-Diplex duó rajtaütéseit.

A Z10 az újabb vereséggel a csoport utolsó helyére került, 0-2-vel várhatják az eddig veretlen Unicorns of Love SE elleni Bo1-et. Bluerzorék a hozzájuk hasonlóan veretlen BDSA ellen mutathatják meg az egész EUM-nek, hogy ők a torna egyik legnagyobb esélyesei. A mai nap összecsapásait lolesports.com felületén, az esport2tv Twitch-csatornán, valamint az Esport1.hu oldalán követhetitek magyar nyelven!

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!



Szerinted a két magyar ma győzelmet ünnepelhet?