EU Masters: Egy vereség itt, egy vereség ott, ráfér a pihenés a magyar srácokra

EU Masters: Egy vereség itt, egy vereség ott, ráfér a pihenés a magyar srácokra

Az első félidő utolsó meccsnapján hatalmasat harcoltak Bluerzorék a francia ezüstérmes ellen.

Három napra elvonul pihenni az Amazon European Masters 2022-es nyári szezonja, ugyanis a mai naptól egészen vasárnapig az LEC rájátszásé a terep. A legjobb ERL-csapatokat tömörítő liga főtáblájának csoportköreiből még van négy mérkőzésnap hátra, de az első félideje lezárult ennek a szakasznak. Mind Szépvölgyi "Mumus100" Márió, mind Subicz "Bluerzor" Dániel ott volt tegnap a képernyőn, azonban egyik magyar srác sem járhatott örömtáncot karakterével az ellenfél ledöntött Nexusa mellett.

Zero Tenacity vs Unicorns of Love Sexy Edition (0-1)

Sorozatban harmadik vereségét szenvedte el az Ultraliga bajnokcsapata, ami mindenképpen meglepetésnek számít még úgy is, hogy a legerősebb csoportba sorsolták őket. Lurox vezetésével az USE végig irányítani tudta az összecsapást, hiába került Vzz kezei közé a mindig broken Zeri, nem tudta a hátrányát csökkenteni a lengyel-szerb együttes a korai szakasz után. Mumus100 Renektonnal próbálkozott maradandót alkotni a felső ösvényen, de az 1v1-ben elszenvedett halála mutatta, hogy ez most nem az ő meccse. Legközelebb szeptember 8-án kerül képernyőkre az "A"-csoport, három mérkőzés még mindenképpen vár a magyar toposra a nyári EUM-en.

Team Heretics vs Team BDS Academy (0-1)

A "C"-csoport rangadóján két veretlen ötös találkozott az Idézők szurdokában. Bluerzor megkaparintotta Wukongot, amivel dominálta hétfőn az SKP elleni Bo1-et. Nem is indult rosszul a meccs annyira a spanyol bajnok számára, a kisebb hátrányt gyorsan le tudták dolgozni. A középső szakasztól jelentkeztek a problémák, amikor Crownie (aka Crownshot) Apheliosa minden csapatharcban azt csinált, amit csak akart. Brutális frontline-t húztak fel az ADC elé a franciák, amit egyszerűen nem lehetett áttörni. Jackspektrára ráült Sheo, Zwyroo egyedül meg nem tudta meccselni a teljes BDSA-sebzést. Nagyot harcoltak Bluerzorék, de ezúttal a jobb csapat diadalmaskodott. Aggódni nem kell, a Team Heretics még mindig ott van a csoport második helyén, ha legyőzik az SKP-t és a VPG-t jövő hét szerdán, akkor garantáltan bejutnak a rájátszásba.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!



Szerinted melyik együttes volt az elmúlt négy nap legjobbja?

League of Legends - MSI: Kinek fog kedvezni az új patch?

Nagy ugrás vár ránk a tavaszi döntőkről az MSI-ra, két frissítés is érkezett mióta nem láttuk kedvenc csapatainkat. Nézzük kinek kedvez és ki veszítheti a legnagyobbat a 14.7 és 14.8-as patcheken.

League of Legends - Indul az MSI visszaszámlálás!

Nyakunkon a 2024-es League of Legends Mid-Season Invitational, a csapatok és mi is már tűkön ülve várjuk, hogy megkezdődjön az év első nemzetközi bajnoksága.