Henry Cavill visszatérhet még a DC-hez vagy irány az MCU?

Henry Cavill visszatérhet még a DC-hez vagy irány az MCU?

Érdekes teóriák láttak napvilágot és a rajongók izgatottan várják mi lesz a végeredmény.

Henry Cavill nem csak Hollywoodban, de az egész világon az egyik leghíresebb színész. Emellett nagy videójáték rajongó is, így nem csoda, ha tényleg rengetegen rajonganak érte. De vajon melyik szuper produkcióban láthatják majd újra a nézők kedvencüket?

Korábban már magára öltötte Superman jelmezét, így kézenfekvő lenne, ha ismét ő játszaná el Clark Kentet. Először 2013-ban tűnt fel Acélemberként (Man of Steel-ben), majd még két ízben játszotta el ezt a szerepet. Sokan azt várnák, hogy megint ő lehet majd Kal-El, de egyelőre ezt hivatalosan még nem erősítették meg. Egyen informátorok viszont arról számolnak be, hogy Henry Cavill marad továbbra is szerepelni fog a DCU-ban.

Az egyik legmegbízhatóbb filmes bennfentes, @AjepArts szerint 100%, hogy Cavill visszatér Supermanként. Egy jóbarátjától, akiben teljes mértékig megbízik, kapott egy fülest arról, hogy Cavill és Affleck is újfent magára ölti az általuk már korábban eljátszott szuperhősök jelmezeit, pedig maga az érintett (Cavill) korábban már nyilatkozott olyat, hogy nem szeretne újra acélember lenni, viszont egyre több helyről az az információ lát napvilágot, hogy a Warnernek mégis sikerülhetett őt meggyőzni ennek ellenkezőjéről.

A sztori másik érdekessége, hogy DCU után egyenesen az MCU-ban köthet ki Henry Cavill. Egy szintén hiteles forrásnak tekinthető youtuber, Grace Randolf osztott meg olyan infókat, miszerint a volt Superman már tárgyalásokat folytat a Marvel Studios-szal. További érdekesség, hogy egy másik bennfentes, CineStealth azt is tudni véli, hogy melyik karaktert fogja majd eljátszani a jövőben Cavill. Nem más lesz, mint Hyperion, aki már a Loki második szezonjában felbukkanhat. Ez azért lehet fura, mert a Loki második évadának forgatásai már elkezdődtek és az előzetes tervek szerint 2023-ban debütál majd a Disney+ streamingplatformon.

Hogy melyik univerzumban folytatja, az egyelőre rejtély, de akár mindkettőben gúnyát ölthet. Emlékezzünk csak Michael Keatonra, aki volt már Batman – a Flash filmben pedig újra el is játssza a Denevérembert – és Pókember ellenfele, Keselyű is. Ti hol látnátok Cavillt szívesebben?

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!



Te hol látnád szívesebben?

  • 0 %
  • 20 %
  • 60 %
  • 20 %