A nézők csúnyán lehúzzák A Gyűrűk Ura: A hatalom gyűrűit

A nézők csúnyán lehúzzák A Gyűrűk Ura: A hatalom gyűrűit

A szériára rászálltak a trollok és záporoznak a 0-ás értékelések. 

Mostanában igencsak izgalmas fantasy rajongónak lenni, ugyanis pár hete indult a Trónok harca spin-offnak számító Sárkányok háza, ami a Targaryen dinasztia legvéresebb belviszályát dolgozza fel, plusz néhány napja debütált az Amazon szuperdrága produkciója, A Gyűrűk Ura: A hatalom gyűrűi előzménysorozat. Utóbbival kapcsolatban mindenkinek voltak fenntartásai, azonban a kritikusi vélemények alapján egy rendkívül jól sikerült darabról van szó, ami megidézi Peter Jackson eredeti trilógiáját és hozza azt a bizonyos Középfölde hangulatot, ami mindenkit elvarázsolt anno. 

A szaksajtó visszajelzéseivel ellentétben a közönség egyelőre nincs elragadtatva a látottaktól, mivel a A hatalom gyűrűi jelenleg 38%-on áll a Rotten Tomatoes oldalon a nézői értékelések résznél. A jelenségre nagyjából számítani lehetett, ugyanis már az első előzetes több mint 3 millió dislike-ot kapott, mondván az egész alkotás megszentségteleníti Tolkien örökségét, viszont szomorú látni, hogy a rajongók ennyire rosszul fogadják a látottakat. Az Amazon persze számított erre és a fel is függesztették a visszajelzéseket a saját oldalukon, a népharag viszont minden irányból zúdul, ami nem sok jót jelent a jövőt illetően. 

Picit értetlenül állok egyébként a kollektív negatív reakció felett, mivel A hatalom gyűrűi alapvetően nem sz*r, sőt, hibái ellenére nem csak szórakoztató, de lenyűgöző világot tár elénk. A Hobbitok őseit mondjuk röhögve dobnám bele a Végzet Hegye vulkánjába, mert mindig is idegesítettek a mezítlábas kis padlócirkálók, viszont a második részben égből pottyant szakállas idegen valószínűleg SPOILER: Gandalf lesz, akinek meg kell teremteni a háttértörténetét és kapcsolatát ezzel a néppel, szóval elviselem, legalábbis egyelőre. Összességében számomra erősen kezdett a sorozat és várom a folytatást, a rajongóknak meg azt üzenem, ne legyenek fafejek, csak dőljenek hátra és élvezzék az utazást Középföldén. 

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!