LoL: A 12.16-os patch legjobban teljesítő hősei

LoL: A 12.16-os patch legjobban teljesítő hősei

Öt szerepkör, öt hős. De kik a leghatékonyabbak?

A meta folyamatosan változik. Változnak a rúnák, a tárgyak és maguk a hősök is. Ennek köszönhetően a Riot megpróbálja folyamatosan balance-olni őket. Ez oda vezet, hogy folyamatosan cserélődik, hogy mely champeknek megy jól. Most megnéztük, hogy az egyes ösvényeken kik azok, akik a legnagyobb győzelmi aránnyal rendelkeznek. Platinum és afelett, az összes régióban, rangsorolt meccseken vizsgáltuk meg a számokat.

Felső ösvény – Singed

Az őrült vegyész két lane-n is az első helyen végzett, ugyanis miden is az első 54,39%-os győzelmi aránnyal, de mivel hagyományosan topos, mi is oda raktuk. Ott egy kicsivel gyengébb számokkal rendelkezik, de még így is bőven első. 52,92%-ban nyer, 2,4%-ban választják és 0,5%-ban tiltják. A listán Shent, Warwickot, Quinnt és Heimerdingert előzi meg.

Dzsungel – Fiddlesticks

Az Ősi rém járja az Idézők szurdokának erdejeit, és tartja rettegésben az ellenfeleket. 53,17%-ban nyer, miközben 5,5%-ban választják. Nem szívesen kerülnek össze vele az ellenfelek, amit jól jelez a 9,4%-os ban rate-je. Őt Rek'Sai, Trundle, Skarner és Elise követik.

Középső ösvény – Heimerdinger

Itt történt egy kis anomália. Ugyanis a már említett Singed áll az élen, ám ő topon van a listánkon. A második Swain, de (spoiler) ő is másik szerepkörben tűnik majd fel. Így jutottunk el a Megbecsült feltalálóig. A kis tudós yordle 52,49%-ban nyer, viszont mindössze 1,1%-ban választják. Tiltani még kevesebbszer szokták, 0,9%-ban.

ADC – Swain

Igen, már ellőttük. Boton Swain nyert. De úgy tűnik most nem a hagyományos lövészek élik virágkorukat, ugyanis Noxus legfőbb tábornokát Seraphine és Karthus követik, aztán jön Sivir és Kog'Maw, de a hetedik is mágus, mégpedig Veigar. Swain 52,91%-os win rate-tel rendelkezik, azonban borzasztóan kis mintából jött ez ki, a pick rate-je csak 0,6%, miközben 2,8%-ban tiltják.

Támogató – Taric

Valoran Pajzsa kiemelkedik a támogatók közül. 54,32%-ban nyer, 3%-ban választják. Jó hír azoknak, aki kipróbálnák, általában el tudják hozni, mert csak 0,8% a ban rate-je. A top 5-ben vannak még a listáról ismerős hősök, ugyanis Janna, Heimerdinger (aki topon is ott volt), Amumu és Fiddlesticks zárják a sort.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!



Melyik lane-n játszol a legtöbbet?

  • 23 %
  • 8 %
  • 15 %
  • 0 %
  • 54 %
League of Legends - Vizicsacsi volt midese nyerte az EMEA Masters-t

Letarolta az EMEA Masters teljes mezőnyét Tristan Schrage és az Eintracht Spandau. A német alakulat midesét a League of Legends közösség valószínűleg inkább a játékos nevén ismeri, ő ugyanis nem más, mint PowerOfEvil, Vizicsacsi egykori középső ösvényese.