Nézőcsúcsot döntött A hatalom gyűrűi az Amazon Prime Videón

Nézőcsúcsot döntött A hatalom gyűrűi az Amazon Prime Videón

A sorozat első két részére több mint 25 millióan voltak kíváncsiak a premiert követő első napon. 

Jeff Bezos és az Amazon több mint 500 millió dollárt költött arra, hogy tető alá hozzák A Gyűrűk Ura: A hatalom gyűrűi című sorozatot, ami előző héten dupla epizóddal debütált a Prime Video streaming szolgáltatón. A készítők erőfeszítéseit azonban egyelőre nem nagyon értekeli a közönség, ugyanis a Rotten Tomatoes oldalra, na meg a széria IMDB lapjára elkezdtek záporozni a negatív vélemények, amiket az oldal üzemeltetői trükkös módon tartanak vissza. 

A rossz visszhangtól függetlenül A hatalom gyűrűi óriási népszerűségnek örvend és az Amazon nemrég bejelentette, hogy az első két részt több mint 25 millióan tekintették meg az első 24 órában, ami rekordnak számít a Prime Video történetében. A szolgáltató sajnos korábban szófukar volt a számokat illetően, a The Boys nézőszámairól sem árultak el semmit, holott az is nagyot ment, de összehasonlítás képen, a konkurens HBO Sárkányok házára "csupán" 10 millióan voltak kíváncsiak. 

Érdekesség, hogy a nézői véleményekkel ellentétben, melyek nagy része mondjuk valószínűleg csak kamu trollkodás, a kritikusokat elbűvölte a sorozat, mondván a látvány egyszerűen hihetetlenül gyönyörű és a kisebb hibák ellenére a készítők remekül idézték meg Peter Jackson trilógiájának hangulatát. Persze az összehasonlítgatást érdemes kerülni, mert a nagy elvárások csalódást kelthetnek, ezért továbbra is azt javaslom, hogy csak dőljetek hátra és élvezzétek a sorozatot. 

Ti ránéztetek egyébként A hatalom gyűrűi első két részére? Ha igen, hogy tetszett? 

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!