EU Masters: Egyetlen csoport kerül ma képernyőre, két csapat továbbjut a playoffba

EU Masters: Egyetlen csoport kerül ma képernyőre, két csapat továbbjut a playoffba

Két együttes kiemelkedik a négyesből, de papíron még nem dőlt el semmi.

Az Amazon European Masters 2022-es nyári szezonjában egyre fokozódnak az izgalmak. A főtábla csoportköreiben következik a második félidő, vagyis mától egészen csütörtökig minden egyes nap csak egyetlen négyes kerül képernyőre. Először a "D"-jelzésű kvartettből jut tovább két együttes a rájátszásba, de egyelőre még nem lehet 100 százalékosan kijelenteni, hogy melyik ez a kettő.  A mai nap (legalább) hat összecsapását lolesports.com felületén, az esport2tv Twitch-csatornán, valamint az Esport1.hu oldalán követhetitek magyar nyelven!

EUM: "D" csoport

Hiába lett csak negyedik a francia bajnokságban a GameWard, a Czekolad és Innaxe nevével fémjelzett csapat kiválóan veszi az akadályokat a második legrangosabb európai tornán. A csoport második helyét az NLC-győztes Dusty bérelte ki, akik gyakorlatilag néhány hónap alatt váltak az ERL-régió egyik top csapatává. A Schalke 04 kénytelen cserével játszani (a kezdő dzsungelest kitették a keretből, egy supportot cseréltek be, aki topon játszik így Jaeger került az erdész pozícióba), ami meglátszódik a teljesítményükön. A jelenlegi tabella utolsó helyén a Macko Esports található, akik hiába próbáltak váratlan választásokat eszközölni (Shaco jungle), ez a taktika egyelőre több kárt okozott, mint amennyi hasznot termelt.

Óriási változásoknak kéne bekövetkeznie ahhoz, hogy ne a GameWard és a Dusty jusson be ebből a csoportból a top 8 közé, de az EUM-en tényleg bármi megtörténhet. A Macko számára egyetlen vereség a kiesést jelenti, a Schalke 04-nek szintén nem szabad hibáznia, ha szeretnének egy nagy hajrával beleszólni a "nagyok" küzdelmeibe.

 OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!



Szerinted melyik csapat végez az első helyén a "D"-csoportnak?