EU Masters: A legnagyobb esélyes három meccset biztosan vív ma

EU Masters: A legnagyobb esélyes három meccset biztosan vív ma

A "D" csoport küzdelmei befejeződtek, két csapat már készülhet a kieséses szakaszra.

A GameWard, a Dusty, a Schalke 04 és a Macko Esports nyitotta a 2022-es Amazon European Masters nyári szezonjában, a főtábla csoportkörében a második félidőt. A "D" csoportban végül elmaradtak az izgalmak, simán továbbjutott a francia negyedik helyezett és az NLC-bajnok. A S04 csalódást keltő teljesítményt nyújtott ebben a kiírásban, de kényszerű cserével kellett megvívniuk az összes mérkőzésüket, amire egyáltalán nem készültek fel. A mai nap a "B" jelzésű kvartett kerül képernyőre, a lolesports.com felületén, az esport2tv Twitch-csatornán, valamint az Esport1.hu oldalán követhetitek az eseményeket magyar nyelven!

EUM: "B" csoport

Kisebb meglepetésre nem az LDLC OL vezeti jelenleg a második négyest, hiába ők az ERL-régió talán legerősebb együttese. A francia bajnok viszonylag simán bukta el a Bo1-ét az X7 ellen, a váratlan Kha'Zix választás megbosszulta önmagát. Az AGO ROGUE és az Anorthosis Famagusta eddig csak asszisztált a történésekhez, de a lengyel csapatokat sosem szabad leírni.

Az X7 Esportsnak egyetlen győzelemre van szüksége ahhoz, hogy sorozatban a második szezonban ott legyenek a rájátszásban. Az LDLC OL helyzete szintén kényelmesnek mondható, de még egy félresikerült draft keresztülhúzhatja Eikáék számításait. Az Anorthosis Famagusta Esportsra túl sok szót nem érdemes vesztegetni sajnos, harmadik vereségüket úgy szenvedték el, hogy Yasuo supportot játszottak, valamint szándékosan lefutotta Dom1nant a középső ösvényt.

 OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!



Szerinted az LDLC OL továbbjut ma?