EU Masters: Bluerzor ma kiharcolhatja a rájátszást, szurkoljatok a magyar dzsungelesnek!

EU Masters: Bluerzor ma kiharcolhatja a rájátszást, szurkoljatok a magyar dzsungelesnek!

Akár egyetlen győzelem is elég lehet ahhoz a Team Hereticsnek, hogy ott legyenek a kieséses szakaszban.

Egy újabb csoport küzdelmei értek véget a tegnapi nap, a 2022-es Amazon European Masters rájátszásába bejutott a "B" jelzésű négyesből az X7 Esports és az LDLC OL. Mindkét együttessel találkozhattatok a tavaszi playoffban is, így annyira azért nem meglepő, hogy néhány hónappal később szintén jól teljesítettek az oda-visszavágós szakaszban. A mai nap Subicz "Bluerzor" Dániel és a Team Heretics legalább három alkalommal szerepel majd a magyar streamen, ugyanis a "C" csoport utolsó összecsapásain izgulhattok. A spanyol bajnok és ellenfeleik mérkőzéseit a lolesports.com felületén, az esport2tv Twitch-csatornán, valamint az Esport1.hu oldalán követhetitek!

EUM: "C" csoport

Két csapat kiemelkedik a kvartettből, de sosem szabad leírni a német liga képviselőit. A Team BDS Academy eddig még nem talált legyőzőre, a Team Heretics egyetlen mérkőzésen maradt alul, pont Crownie-ék ellen

Bluerzor eddig remek formában játszik a második legrangosabb európai LoL-versenyen, sem a Wukongjára, sem a Xin Zhaójára nem lehet panasz. Ha a Team Heretics legyőzi az SK Gaming Prime csapatát, akkor garantáltan megelőzik a németeket, ugyanis az egymás elleni eredményük miatt mindig a spanyolok kerülnek feljebb a ranglistán. A Valiance PRO GAME a becsületgyőzelemre hajt, az EBL-bajnok eddig nem igazán tudott beleszólni a "nagyok" dolgába. A HRTS-nek a BDSA elleni mérkőzésen belefér a vereség, ebben az esetben jó eséllyel a csoport második helyén végeznek. Ha Reekeréket térdre kényszerítik Jackspektráék, akkor készülhettek lélekben a tiebreaker összecsapásra, ami a csoport első helyéért zajlik a meccsnap végén.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!



Melyik helyen zárja a B csoportot a Team Heretics?