Ekkor érkezhet a régóta várt Chainsaw Man anime

Ekkor érkezhet a régóta várt Chainsaw Man anime

Tatsuki Fujimoto rendkívül sikeres mangájának adaptációja október elején indulhat világhódító útjára. 

Tatsuki Fujimoto még 2018-ban rukkolt elő a Chainsaw Man című mangával, melynek története szerint állandó harc dúl az embereket megszállni képes démonok és az azokat vadászó különleges képességű egyének közt. Itt jön képbe egy csóró srác, Denji, aki összeolvad egy kutya szerű démonnal és képessé válik arra, hogy testrészeiből láncfűrészeket idézzen meg. Főhősünk újdonsült képességei miatt csatlakozik a kormány egy titkos szervezetéhez, hogy megvédje a világot a fenyegetésektől, elég véres módon. A manga akkora siker lett, hogy a MAPPA nekiállt az anime-adaptációnak, melynek első előzetesét a nyár elején kaptuk meg. 

Hentelésben tehát nem lesz hiány, plusz a történet alapvetően egész izgalmas, szóval a Chainsaw Man mindenféleképpen várós lesz az őszi szezonban, ráadásul már az is kiderült, hogy az anime október 11-én indul, nyugaton a Crunchyroll streaming platformon.  

A MAPPA korábban olyan szériákat tett le az asztalra, mint az Attack on Titan utolsó évada vagy Jujutsu Kaisen, szóval a szóban forgó történet adaptálásával sem lesz probléma szerintem. Az előzetesek alapján egyébként a látvány lélegzetelállító, a harcok követhetőek és szépen koreografáltak, a zene diktálja a tempót rendesen, a vér meg hát folyik, nem is kicsit. 

Ti szoktatok egyébként animéket nézni? 

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!