EU Masters: Nem remegett meg Bluerzorék keze, irány a rájátszás!

EU Masters: Nem remegett meg Bluerzorék keze, irány a rájátszás!

A mai mérkőzésnap főszereplője nem más, mint Szépvölgyi "mumus100" Márió!

Hozta a kötelező győzelmet az SK Gaming Prime ellen a Team Heretics, így a tegnap megrendezett második meccs után már zsebben volt a playoffot érő helyezések egyike. Bluerzorék a németek térdre kényszerítése után simán ledarálták az EBL-győztest is, azonban a Team BDS Academyvel nem bírtak el a nap utolsó Bo1-ében. Ezzel eldőlt, hogy a legjobb magyar dzsungeles és klubja a második helyen végez a "C" csoportban, vagyis a negyeddöntőben egy csoportelső ellen bizonyíthatnak Bo5-ös keretek között. 

A fenti videóban meghallgathatjátok a Team Heretics junglerével készült magyar interjút, amelyből többek között megtudhatjátok azt is, hogy kit tart esélyesnek Bluerzor a RGE vs FNC LEC alsó ági döntőben. A 2022-es Amazon European Masters nyári főtáblájának csoportköreiből még egyetlen meccsnap hátravan, a képernyőn legalább három alkalommal láthatjátok majd az Ultraliga bajnokát, a felső ösvényen mumus100-zal. A Zero Tenacitynek elképesztően nehéz dolga van megcsípni a továbbjutást érő helyezéseket, de kapaszkodniuk kell az utolsó szalmaszálba, amíg van erre lehetőségük.

Rögtön az első összecsapáson alaposan próbára teszik mumusékat, ugyanis az eddig veretlen német bajnokot kell valahogyan felülmúlniuk. Ha sikerül elcsaklizni ezt a győzelmet, utána már "csak" a négy ex-LEC játékossal kiálló Vitality.Bee, valamint a spanyol liga alapszakaszának győztese, a Giants marad hátra. Szurkoljatok az ERL-régió egyetlen magyar toposának a lolesports.com felületén, az esport2tv Twitch-csatornán, valamint az Esport1.hu oldalán!

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!



Hány győzelmet szereznek ma mumus100-ék?