LoL: Hamarosan változik a reportolás rendszere, készüljetek az új funkciókra

LoL: Hamarosan változik a reportolás rendszere, készüljetek az új funkciókra

Több új funkción dolgozik a Riot Games, amelyek hamarosan megérkezhetnek a League of Legendsbe.

A Riot Games csapatából TimTamMonster egy friss bejegyzésben árult el részleteket azokról a tervekről, amelyeken a fejlesztők dolgoznak. Az egyik ilyen a Kitüntetési rendszer, átdolgozása avagy a Honor-szintek gyűjtögetése még kifizetődőbb lesz. Egy még sosem látott, ingyenesen megszerezhető hőskinézet vár 2022-ben azokra, akik sportszerűen viselkednek a mérkőzéseken. A Háromkitüntetéses (Three Honors) Malzahar azonban csak az egyik olyan újdonság, ami hamarosan bekerül a LoL-ba. Az alábbiakban megtudhatjátok, hogy milyen új funkciókon munkálkodnak a Riotnál.

Jelenthetitek a toxikus, intelő és AFK társakat a meccsek alatt is!

Most csak a mérkőzések előtti hőskiválasztási és -tiltási fázisban, valamint a meccsek utáni lobbyban lehet reportolni azokat, akik valamilyen módon sértették a szabálykönyvet. Ezt újítja meg a Riot oly módon, hogy bevezetik a Szurdokon belüli jelentési rendszert. Ha valaki szándékosan fut, vagy épp szidja a felmenőket, akkor durranhat rá az "x9" két minion kiiktatása között.

Új chat-funkciók a mérkőzések során

A toxikus megnyilvánulásokat szeretnék úgy ritkítani, hogy a meccsek során küldött szövegek kiértékelésére egy még precízebb algoritmust eresztenek rá. Előfordulhat majd, hogy a rendszer automatikusan némítja majd azt az idézőt, aki olyan üzenetet küld, ami sértő dolgot tartalmaz. Ezen kívül külön csatornába szeretnék terelni a premade-eket, vagyis a jövőben nem kell a véletlenszerűen kisorsolt társakkal kommunikálni, ha nem szeretnétek. Végül egy új csapatépítési funkciót vezethetnek be, amely a ti általatok honorált és titeket kitüntetett játékosokat toborozza egy zászló alá.

Ezeknek az újdonságoknak a pontos megjelenési dátuma még nem ismert, de a háttérben folyamatosan zajlik a fejlesztésük.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!



Titeket bannoltak már valaha toxikus chatelésért?

League of Legends - Már a skineket is újrahasznosítja a Riot

Több támadás is érte a Riot Gamest a League of Legends közösség felől miután a játékosok "újrahasznosított" VFX elemeket fedeztek fel a PBE-re felkerült legújabb Tündérkirályság kinézeteken.