LoL: Ezek a legnépszerűbb hősök az EUNE-szerveren

LoL: Ezek a legnépszerűbb hősök az EUNE-szerveren

Aurelion Sol eközben szomorkodik a sarokban.

A 12.17-es LoL-frissítés még jó néhány napig meghatározza majd a metát, azonban lélekben már készülhettek a 12.18-as patchre, amelyen az év legfontosabb nemzetközi versenyét játsszák majd le. A 2022-es Worlds szeptember 29-én, magyar közvetítéssel startol, a játékosok és csapatok számára nagyjából egy hét áll rendelkezésre, ami alatt begyakorolhatják az új összeállításokat és kombókat. Az alábbiakban azokat a hősöket találjátok meg, amelyekkel jelenleg a legtöbb mérkőzésen találkozhattok, ha az EUNE szerveren indítotok normál vagy rangsorolt összecsapást.

5. Caitlyn - 17,1%-os választási arány

A rendíthetetlen rendfenntartó az egyik legjobb és legbiztonságosabb ösvényesnek számít a lövészek között. Nagy távolságból lehet vele minionokat takarítani, a csapdákkal információ szerezhető az ellenséges hősökről, valamint a végső képességével el lehet kapni az alacsony életerővel rendelkező célpontokat. A profik nem igazán tulajdonítanak neki nagy szerepet, talán a vb-n elő-előkerül majd.

4. Yone - 20,1%-os választási arány

Miden és topon találkozhattok Yasuo féltestvérével, aki két tárgy után már elég nagy pusztítást tud végezni. A Blade of the Ruined King + Sunfire Aegis és az Immortal Shieldbow + Infinity Edge párosok is működnek rajta, így igazán flexibilis karakternek mondható.

3. Lux - 21,0%-os választási arány

Caitlynnel párban még az LEC-ben is feltűnt, amúgy nem sok vizet zavar a kompetitív közegben. Ha kell egy távolságot tartani tudó mágus, akkor Lux remek választásnak számít. Mind a középső, mind az alsó ösvényen lehet neki venni a full AP-t, akkor is hasznos tagja lesz a csapatnak.

2. Yasuo - 24,9%-os választási arány

Dianával együtt halálos duót alkotnak, de önmagában is megállja a helyét a LoL egyik legismertebb alakja. ILevi megmutatta az Amazon European Mastersen, hogy támogatóként nem a leghatékonyabb, de egyszer belefért a görög csapatnak ez a választás.

1. Miss Fortune - 26,4%-os választási arány

Annyira jól sikerült a Riotnak "száműznie" a lethalitys buildet, hogy azonnali hatállyal hotfixelni kellett a hőst. Jelenleg abszolút a legdominánsabb lövésznek számít MF, ha a megfelelő tárgyakat vásároljátok rá. Az Eclipse-t el kell felejteni, a Kraken Slayer, valamint full crites ösvény a nyerő.

 OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!



Szerinted melyik a jobb build Yonéra?