Kedvcsinálót kapott Kid Cudi animációs projektje, az Entargalactic

Kedvcsinálót kapott Kid Cudi animációs projektje, az Entargalactic

Az alkotás szeptember végén debütál a Netflix kínálatában. 

A Netflixre igencsak rájár a rúd ezen az éven, ugyanis különböző piaci tényezők miatt több mint egymillió előfizetőt veszítettek 2022. első két negyedévében. Ennek köszönhetően a fejesek spórolásba kezdtek és megvágták az animációs projektekkel foglalkozó részleget , habár továbbra is ész nélkül jönnek a zsánerben készülő különböző adaptációk, mint a CD Projekt RED stúdióval közös Cyberpunk Edgerunners

Oké, a fenti alkotásban erősen benne van a lengyelek pénze, a Kid Cudi rapper fejéből kipattant Entergalactic animációs projektbe azonban már a Netflix is rendesen pumpálta a lóvét, ráadásul még a megnyírbált Netflix Animation is közrejátszott az elkészítésében. Hogy miről is van szó? Nos, az énekesnek hamarosan jön a nyolcadik albuma, ehhez, pedig csináltak egy amolyan promóciós filmet a Pókember: Irány a Pókverzum! stílusával, a végeredmény pedig az alábbi előzetes alapján szemet gyönyörködtetően sikerült. 

A történet szerint adott a Cudi által életre keltett Jabari, aki a világot jelentő deszkák felé halad New York utcáin, életébe azonban belecsöppen a Jessica Williams hangján megszólaló Meadow és hősünknek el kell döntenie, mi fontos neki igazán. A készítők egyébként igencsak nívós stábot hoztak össze és a két szóban forgó szereplőn kívül olyan sztárok is feltűnnek a projektben, mint Vanessa Hudgens, Macaulay Culkin, illetve Timothée Chalamet. Premier várhatóan szeptember 30-án, ti ránéztek majd a filmre? 

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!