Kiváló címekkel bővül a Star Wars univerzum a Disney+ kínálatában

Kiváló címekkel bővül a Star Wars univerzum a Disney+ kínálatában

A Disney egy esztendő alatt hét Star Wars szériával örvendezteti meg a rajongókat.

Ki gondolta volna, hogy amikor George Lucas bemutatta először a nagy közönségnek Leia hercegnőt, Luke Skywalkert és Han Solot, egy több milliárd dolláros birodalmat hoz ezzel létre? A legutóbbi filmek és a „Solo” gyengébb fogadtatása viszont arra ösztönözte a Disneyt, hogy egy időre félretették a mozifilmek terveit – egyelőre az egyetlen bejelentett film a Rogue Squadron, amely 2023 év végén debütálhat – és inkább a sorozatok felé fordították a figyelmüket. Már csak azért sem rossz ez az elgondolásuk, mivel a Disney+ névre keresztelt streamingplatform egyik húzó címe lehet a Star Wars franchise.

Ez nem mostani fejlemény, hiszen korábban Bob Iger, a The Walt Disney Co. akkori vezérigazgatója és elnöke a The Hollywood Reporternek az alábbiakat mondta:

„Azt hiszem, egy kicsit óvatosabbak leszünk a mennyiséget és az időzítést illetően.”

A jó hír pedig az, hogy a következő két évben is bőven lesz mit néznie a rajongóknak. Lesznek újdonságok és természetesen visszatérő alkotások folytatásaira is lehet számítani. Azt követően, hogy Ewan McGregor 17 év után újra Obi-Wan szerepébe bújt már nincs megállás és egyre másra érkeznek majd az érdekesebbnél érdekesebb szériák:

  • Szeptember 21.: Andor
  • Október 26.: Tales of the Jedi
  • Január 4.: The Bad Batch Season 2
  • Február: The Mandalorian Season 3
  • 2023 tavasza: Visions Volume 2
  • 2023 nyara: Ahsoka
  • 2023 ősze: Skeleton Crew

Ti melyiket várjátok a legjobban?

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!