Már nézhető a Cyberpunk Edgerunners, a világ pedig odavan érte!

Már nézhető a Cyberpunk Edgerunners, a világ pedig odavan érte!

A Netflix és a CD Projekt RED közös alkotása elbűvölte a kritikusokat és a közönséget is. 

Habár a Cyberpunk 2077 nem feltétlenül indult felhőtlenül, a CD Projekt RED rendkívül elkötelezett a játék iránt és azon dolgoznak, hogy franchise-á változtassák az elkövetkezendő néhány évben. Ennek az erőfeszítésnek köszönhetően kijött a hivatalos társasjáték, több képregény, továbbá a Cyberpunk Edgerunners anime is, melynek kifejezetten felnőtteknek szóló előzetesét az alábbi cikkben tudjátok megtekinteni. 

Az Edgerunners egyébként tegnap debütált a Netflix kínálatában és a tíz részes történet nem csak a közönség, de a kritikusok tetszését is elnyerte. Az egyik legrangosabb filmes portálon, a Rotten Tomatoes oldalon például a szakmabeliek 100%-ot adtak a látottaknak, a nézők pedig 94%-ra értékelték az alkotást. Evan Valentine a ComicBook.com-ról például úgy fogalmazott, hogy a sorozat egyike a Netflix valaha volt legjobb műveinek és teljesen mindegy, hogy szeretjük-e a játékot, a széria mindenféleképpen megéri az időnket. 

A Digital Trends munkatársa, Rick Marshall szerint habár az Edgerunners nem annyira kiemelkedő, mint mondjuk a Ghost in the Shell, mégis megállja a helyét önálló alkotásként és remekül egészíti ki a a játékot. Ezen kívül kifejti, hogy a mű reményt adhat azoknak a rajongóknak, akik szeretnének több egyedi történetet látni a neon és króm véres világából. 

Ti belenéztetek már egyébként a sorozatba? Ha igen, hogy tetszett? 

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!