LoL: BoxBox kifigurázta a

LoL: BoxBox kifigurázta a "végtelen mikrotranzakciók körforgását"

Konkrétan bármennyi pénzt el lehet költeni a LoL-on belül.

A Riot Games összes videójátéka teljesen ingyenesen letölthető és játszható. Ezek közül a programok közül a League of Legends abszolút a csúcson van, elképesztően sokan játszanak minden egyes nap a világ legnépszerűbb MOBA-jával. A fejlesztőknek ezért nincs könnyű dolguk, elképesztő költségekkel jár fenntartani azt a csapatot, akik folyamatosan toldozzák és foldozzák a hősök egyensúlyát, készítik az új kozmetikai tartalmakat, tervezik a következő eseményeket. Emellett ott van a hatalmas szerverpark, amelyek egész jól helytállnak még a legnagyobb rohamok során is. Erre a két nagy területre pénzt kell előteremtenie a Riotnak, amelyen folyamatosan munkálkodnak. A játékon belüli, de valódi pénzből megvásárolható fizetőeszközből irgalmatlan mennyiségű csillivilli dologgal lehet feltölteni a gyűjteményt. Itt csatornázható be a történetbe BoxBox, a több mint két millió Twitch-követővel rendelkező tartalomgyártó.

BoxBox, a végtelen mikrotranzakciós körforgásról

A 26 éves amerikai streamer egy ördögi kört emlegetett, amit az RP-vásárlásnál érezhetnek át az idézők. A lényeg, hogy szükséged van X-mennyiségre a Riot-pontokból. A legjobban a legnagyobb csomag éri meg, ugyanis azzal szerezheted meg a legtöbb bónuszt. Elköltöd arra az RP-t, amire szeretnéd, majd ismét kinézel valamit, de hiányzik valamennyi a fizetőeszközből. Ismét a legnagyobb csomagra nyúlsz rá, mert úgy spórolsz a legtöbbet. És ez így megy tovább.

A Riot pontosan tudja ezt, ahogy gyakorlatilag a világ összes fejlesztője, aki valaha már belevágott abba, hogy mikrotranzakciókból szeretne bevételt termelni. A klip végén kitért arra is BoxBox, hogy természetesen az ő saját játéka, a Chroma Chronicles hasonló módszerrel él. Összességében mindenkinek azt tanácsolta a népszerű videós, hogy legyen tisztában azzal, ahogy a cégek szeretnék elvékonyítani minél jobban a pénztárcákat. A tudatos költés a legfontosabb, főleg olyan RP-árazás mellett, ami jelenleg "sújtja" a magyarokat.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!



Te költöttél már ebben a hónapban RP-re?

League of Legends - MSI: Kinek fog kedvezni az új patch?

Nagy ugrás vár ránk a tavaszi döntőkről az MSI-ra, két frissítés is érkezett mióta nem láttuk kedvenc csapatainkat. Nézzük kinek kedvez és ki veszítheti a legnagyobbat a 14.7 és 14.8-as patcheken.

League of Legends - Indul az MSI visszaszámlálás!

Nyakunkon a 2024-es League of Legends Mid-Season Invitational, a csapatok és mi is már tűkön ülve várjuk, hogy megkezdődjön az év első nemzetközi bajnoksága.