Hirdetés

EU Masters: Az év egyik legjobb meccsét vívták meg tegnap, érdemes visszanézni

2022 egyik legjobb LoL-meccsét vívta meg a GameWard és az X7 Esports.

Esport1 Podcast

A legjobb 4 között! - Torzsival beszélgettünk a Majorről!

Torzsás Ádám és a MOUZ a legjobb négyig lőtték magukat Rióban. Most eljött hozzánk és arról mesélt, hogy mi is történt a bajnokságon.

Hirdetés

Európa második legrangosabb League of Legends tornájának első negyeddöntőjében a GameWard csapata ütközött meg az X7 Esports ötösével. Az LFL 4. helyezettje 3-0-s végeredménnyel "küldte haza" az NCL ezüstérmesét, de ez a söprés nem volt annyira sima, mint amire gondolnál. A mai nap szintén egy LFL-csapat kerül képernyőre, sőt az ellenfél régiója sem változik, ugyanis ismét egy NLC-képviselőt láthattok majd a streamen. Jön a francia bajnok és az északi régiókat tömörítő liga bajnokának Bo5-ös szériája, avagy összecsap a Szurdokban az LDLC OL és a Dusty. A közvetítést a lolesports.com felületén, az esport2tv Twitch-csatornán, valamint az Esport1.hu oldalán találod meg!

GameWard vs X7 Esports (3-0)

Két nagyon sima győzelemmel indított a Czekolad és Innaxe nevével fémjelzett ötös, nem igazán ütköztek ellenállásba. Remekül tudták hatástalanítani Vikinget, Tempt rengeteg felesleges halált gyűjtött be, így Attila sem tudta kompenzálni a nagy hátrányt, hiába tett meg mindent a portugál lövész. Ilyen előjelek után következett a harmadik meccs.

Az első percekben mind a két csapat osztott ki pofont, de bele is álltak egy-két ütésbe. Viking jobban startolt, de Akabane gyorsan felvette a fonalat, így nem tudott ellépni az X7. A 12. perctől változott a játék képe, összehangolt akciókat kezdeményezett a GameWard, ami a két csapat közötti olló nyílását eredményezte. Nem adta fel azonban a Tempt vezette együttes, sikerült elhúzniuk a késői szakaszig a meccset. Ezen a ponton a scale-elésnek köszönhetően Ezreal és Jayce volt a két legfenyegetőbb hős a Riftben, de Akabane és Melonik mindig megtalálta őket a hatalmas fightok hevében. Végül két Baron Nashort és egy Infernal Soult hozott el az X7, de az Elder Drake-erősítésre nem volt válaszuk. Vérrel és verítékkel kiharcolta a győzelmet a GW, így ők jutottak elsőként az elődöntőbe.

Ma 17:00-tól az egész torna legnagyobb esélyese, az LDLC OL mutathatja meg, hogy nem véletlen nyerték meg a francia ligát. Ellenfelük a D csoport második helyezettje, a Dusty lesz. Nagy meglepetés lenne, ha csak egyetlen meccset is el tudna hozni az NLC-bajnok, de az Amazon European Mastersen minden megtörténhet.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Hirdetés

Szerinted 3-0-ra nyer ma az LDLC OL?

Hirdetés
Légy Te az első hozzászóló!
Lépj be, ha hozzá akarsz szólni!
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Kedves látogató!

Észleltük, hogy hirdetésblokkolót használsz, kérjük kapcsold ki, hogy problémamentesen böngészhesd a legújabb gaming és e-sport híreket!
Köszönjük!