EU Masters: Az év egyik legjobb meccsét vívták meg tegnap, érdemes visszanézni

2022 egyik legjobb LoL-meccsét vívta meg a GameWard és az X7 Esports.

Európa második legrangosabb League of Legends tornájának első negyeddöntőjében a GameWard csapata ütközött meg az X7 Esports ötösével. Az LFL 4. helyezettje 3-0-s végeredménnyel "küldte haza" az NCL ezüstérmesét, de ez a söprés nem volt annyira sima, mint amire gondolnál. A mai nap szintén egy LFL-csapat kerül képernyőre, sőt az ellenfél régiója sem változik, ugyanis ismét egy NLC-képviselőt láthattok majd a streamen. Jön a francia bajnok és az északi régiókat tömörítő liga bajnokának Bo5-ös szériája, avagy összecsap a Szurdokban az LDLC OL és a Dusty. A közvetítést a lolesports.com felületén, az esport2tv Twitch-csatornán, valamint az Esport1.hu oldalán találod meg!

GameWard vs X7 Esports (3-0)

Két nagyon sima győzelemmel indított a Czekolad és Innaxe nevével fémjelzett ötös, nem igazán ütköztek ellenállásba. Remekül tudták hatástalanítani Vikinget, Tempt rengeteg felesleges halált gyűjtött be, így Attila sem tudta kompenzálni a nagy hátrányt, hiába tett meg mindent a portugál lövész. Ilyen előjelek után következett a harmadik meccs.

Az első percekben mind a két csapat osztott ki pofont, de bele is álltak egy-két ütésbe. Viking jobban startolt, de Akabane gyorsan felvette a fonalat, így nem tudott ellépni az X7. A 12. perctől változott a játék képe, összehangolt akciókat kezdeményezett a GameWard, ami a két csapat közötti olló nyílását eredményezte. Nem adta fel azonban a Tempt vezette együttes, sikerült elhúzniuk a késői szakaszig a meccset. Ezen a ponton a scale-elésnek köszönhetően Ezreal és Jayce volt a két legfenyegetőbb hős a Riftben, de Akabane és Melonik mindig megtalálta őket a hatalmas fightok hevében. Végül két Baron Nashort és egy Infernal Soult hozott el az X7, de az Elder Drake-erősítésre nem volt válaszuk. Vérrel és verítékkel kiharcolta a győzelmet a GW, így ők jutottak elsőként az elődöntőbe.

Ma 17:00-tól az egész torna legnagyobb esélyese, az LDLC OL mutathatja meg, hogy nem véletlen nyerték meg a francia ligát. Ellenfelük a D csoport második helyezettje, a Dusty lesz. Nagy meglepetés lenne, ha csak egyetlen meccset is el tudna hozni az NLC-bajnok, de az Amazon European Mastersen minden megtörténhet.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!



Szerinted 3-0-ra nyer ma az LDLC OL?