LoL: 239 győzelem és 3 vereség, ő a Flex királya

LoL: 239 győzelem és 3 vereség, ő a Flex királya

Csak jó csapattársak kellenek, aztán lehet farmolni a győzelmeket.

Vannak olyan játékosok, akik szeretik kihasználni a League of Legendsben rejlő kiskapukat. Ennek köszönhetően szert tesznek extra RP-re, olcsóbban vásárolnak skineket, esetleg elérik azt a szintjét a Kihívó rangnak, ahol más még sosem járt. Utóbbiak közé tartozik Year Year U Fish, aki 239 győzelem és 3 vereséggel jelenleg 2188 LP-n üldögél az NA-szervere csúcsán. De hogy lehet azt, hogy 99%-os győzelmi arányra képes valaki egy csapatjátékban?

Challengerbe és tovább, a lehetetlen küldetés

Az ördög a részletekben rejlik. Ha közelebbről megvizsgáljátok a 211-es szintű profil match historyját, akkor gyorsan rájöhettek a turpisságra. Year Year U Fish négy olyan csapattárssal együtt játssza a Flex-meccseket, akik alacsonyabb rangú fiókokon smurfölnek. Ennek köszönhetően az ellenfelek átlagos szintje alacsonyan tartható, az LP meg gyűlik. 

A három vereség közül az egyiket a legutóbbi 20 meccsén szerezte az idéző. 3-11-18-as KDA-ja mutatja, hogy alaposan megszenvedték premade társaival az összecsapást, amelyen végül az az ötös diadalmaskodott, ahol 4 masteres és 1 diamondos neve szerepelt. Karma mellett még Nautilusszal és Yuumival gyűjtött be egy L-t a Flex-király, a maradék 239 meccsén nem talált legyőzőre. Ő Kihívó rangban várja a következő meccset, a társai Platinum 1-2-ben mozognak, így átlagban diamondos ellenfeleket kapnak. 

A mesterségesen boostolt fiók mögött többször a kínai játékosok állnak, legalábbis a nevek alapján erre lehet következteni. Year Year U Fish neve játék a szavakkal, amiből a "jó szerencsét" kifejezés kiolvasható. Ez nem jelenti azt, hogy a kínai flexelők-boosterek tönkre tennék az NA-régió szórakozását, de a legnagyobb közösségi fórumon többen számolnak be arról, hogy gyakorlatilag viccnek tekinthető az, ami magasabb ELO-ban zajlik ezen a szerveren.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!



Te bannolnád Year Year U Fish fiókját?

League of Legends - Kifejezetten sótlan változtatást kap Ornn

A hegymély lángja nem egyszer csalt már mosolyt az arcunkra vagy volt késő esti Discord kvízek alapja egyedi tárgyneveivel, de a következő frissítéssel úgy tűnik ezt is elveszi majd tőlünk a Riot.